MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo Opus® X Profile – nagyteljesítményű profil mozgófejes lámpa

Mindössze 750 W fogyasztásával olyan világítási teljesítményt nyújt, amihez a hagyományos készülékeknek 1000 W-ra van szükségük. Ez a modern nagyteljesítményű Cameo OPUS® X Profile mozgófejes lámpa különösen nagy hatásfokú világító egységének köszönhetően valósulhat meg.

A világító egység hatékonysága a Cameo OPUS X Profile mozgófejes lámpa kialakításának filozófiájában is tetten érhető. Így valósítható meg a 33000 lumen és 72000 lux (@ 5 m) fényerő. A teljes kiépítés a spot- és profillámpaként való használathoz és effektekhez tovább bővíthető a keret modulokkal. A 170 mm-es lencsével szerelt kiváló minőségű optika kiemelkedően széles (6°-48°) zoom tartományával kimeríthetetlen lehetőségeket biztosít. Inspiráló lehet a CMY színkeverés és egy további 6 dikroikus szűrővel rendelkező színtárcsa kombinálása is.

A jól koordinált és kiegyensúlyozott funkcionális szolgáltatásokkal hotspotok nélküli egyenletes fényvetítés valósítható meg. A teljes zoom tartomány fényereje lineáris CTO korrekcióval kerül simításra a 6500 K hideg fehértől 2600 K-ig. A mozgó fej +/- 45°-ban forgatható négyoldalú csúszó rendszerrel van szerelve. A kameráknál jelentkező vibrálás biztonságosan elkerülhető a 25 kHz-ig választható PWN frekvenciának köszönhetően. A fénytervezők méltányolhatják a forgatható animációs kereket, amely nem korlátozza a kreativitásukat. Látványos fényhatások hozhatók létre a forgó gobo tárcsa és a hat indexálható forgatható és cserélhető, vagy akár üresen hagyható üveg gobo kombinációjával. Alternatívaként a statikus gobo is alkalmazható hét cserélhető üveg gobóval.

A kerek, forgatható és indexálható ötoldalú prizma és az egyenes hatoldalú prizma által kínált sohasem látott lehetőségekkel fényhatások folyamata hozható létre. A csúszó színtárcsák szöge és helyzete szabályozható a teljes sötétig. A változtatható frost filterrel és írisszel a lámpa kreatív lehetőségei megtöbbszöröződnek. Önálló üzemmódban a vezérlés statikus vagy master/slave esetben is a független tápellátású elemes érintőképernyővel és hat nyomógombbal történhet. A sokoldalúság tovább növelhető a beépített W-DMX™ egység, DMX, RDM, Art-Net, vagy sACN képességek révén, a funkciók, mint például a 16-bites sima fényerőszabályzás és a négy választható görbe is így szabályozható.

A mozgófejes spot és profil lámpa látványos kialakítása mindennapos használatot feltételez. A fémből és ABS műanyagból készült robusztus készülékház belsejében csendes, hőmérsékletfüggő ventilátor dolgozik. A különálló hálózati kábel egy méter hosszú és Neutrik powerCON TRUE1 csatlakozóval szerelt. A mellékelt két Omega rögzítőkeret sokoldalú elhelyezést tesz lehetővé.

• Nagyteljesítményű profil mozgófejes lámpa 33000 lumen/72000 lux (@ 5 m) fényerővel
• CMY színkeverés és további színtárcsa 6 dikroikus szűrővel
• Kiváló minőségű megjelenítés 170 mm-es elülső lencsével, és széles (6°-48°) zoom tartomány
• Minden színtárcsa szöge és pozíciója szabályozható a teljes sötétig
• Forgatható animációs tárcsa, forgó gobo tárcsa, statikus gobo tárcsa
• Forgatható és indexálható kerek ötoldalú prizma és egyenes hatoldalú prizma
• Változtatható frost filter és folyamatosan szabályozható írisz
• Lágy fényerőszabályzás 16-bites felbontással, 4 választható görbével
• Elemről táplált érintőképernyő forgatható encoderrel
• Sokoldalú vezérlés a beépített W-DMX™ egység segítségével, illetve DMX, RDM, Art-Net, vagy sACN útján

Bővebb információ és vásárlás ITT!


 

2020. május 15. 14:36

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA