MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo OPUS® H5 – Beam, spot, wash funkciójú hibrid mozgófejes lámpa

A sokoldalú mozgófejes lámpák különösen keresettek a fény dizájnerek körében, főleg ha mobil színpadi alkalmazásról van szó. Minél több funkcióra képes egy készülék, annál izgalmasabb látványt kaphat a közönség. Pontosan emiatt van igény a mozgófejes, beam, spot+wash kombinált megoldásra.

A Cameo professzionális világítási megoldásai és innovatív termékei, mint az Opus H5 Hybrid Moving Head testre szabhatók színpadi szakemberek és kölcsönző cégek számára. A mozgófejes lámpa hibrid megoldású, azaz magában foglalja a lehetőségek teljes skáláját a beamtől a spoton át a washig. A 18000 lumennel és 407000 luxszal (@ 10 m) büszkélkedő lámpa a nagy fényerejű, látványos és változatos effektek rendkívül hatásos keverékét biztosítja.

A modern és hatékony lámpa által nyújtott effektek a szolgáltatások átfogó választéka révén valósulhatnak meg, a széles zoom tartománnyal és a nagy teljesítménnyel kombinálva. A kiváló minőségű megjelenítést támogató 130 mm-es lencsének és a 2°-42° sugárzási szögnek köszönhetően a lehetőségek szinte kimeríthetetlenek. Az okos CMY színkeverés és a 13 dikroikus szűrőt tartalmazó további színtárcsák révén valódi érzelmeket lehet kelteni.

A fény dizájnerek értékelhetik a nagy kimenő teljesítményt és a prizmák széles választékát, így teljes mértékben kiélhetik kreativitásukat. Látványos fényhatások hozhatók létre a forgó gobo tárcsák és a kilenc indexálható és cserélhető, vagy akár üresen hagyható forgó üveg gobo használatával. Továbbá a statikus gobo tárcsa 13 cserélhető üveg gobóval is használható. Az öt prizma és két szint sosem látott lehetőségeket nyit meg a mid-air effektek tekintetében. A CRI szűrővel (>87) a színvisszaadás és a kamerákkal való alkalmazhatóság javul, a változtatható frost filterrel pedig wash funkciót hozhatunk létre.

Önálló üzemmódban a vezérlés lehet statikus, vagy master/slave alapú, amelyet az érintőképernyővel és az encoderrel konfigurálhatunk. A megvilágított színes LCD elemmel működik, így hálózat nélkül is beállíthatjuk a rendszert. Még több megoldást kínál a beépített W-DMX™ adóvevő, valamint a DMX, RDM, Art-Net és sACN vezérlés képessége, amellyel például a 16-bit felbontású fényerőszabályzást és a négy választható görbét kezelhetjük.

A készülék kompakt, fémből és műanyagból készült házának látványos megjelenését hangsúlyozzák és a mindennapi használatot segítik a rajta lévő fülek. A ház belsejében hőmérsékletfüggő ventilátor látja el a hűtési feladatokat. A beépített hálózati kábel egy méter hosszú és Neutrik powerCON TRUE1 csatlakozóval van szerelve. A két mellékelt omega rögzítőkeret teszi lehetővé, hogy a lámpa biztonságosan felszerelhető legyen.

Bővebb információ és vásárlás ITT!


2020. július 11. 10:08

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA