MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo MOVO Beam 200 – végtelen forgású mozgófejes reflektor LED gyűrűvel

Intenzív és színes fényshow-ban gyönyörködhet a közönség függetlenül attól, hogy professzionális fénytervező-e valaki, vagy sem. Erősen fókuszált fénysugarak, erőteljes levegő-effektek, szemet gyönyörködtető látványelemek, mindez egyetlen készülékben, átfogó lehetőséget nyújtva a kreatív fénytervezéshez.

A mozgófejes lámpát egy ultra fényes 60 W-os Osram RGBW LED-del szerelték fel, amely 1200 lumen fényáramot bocsájt ki, gazdag alapszíneket és differenciált pasztell tónusokat, valamint természetes fehéreket produkál. Keskeny (2°) sugárzási szögével és nagy optikájával a MOVO Beam 200 precíz és szorosan kötegelt fénysugarat generál. Néhány szemet gyönyörködtető extra is elérhető, köszönhetően a 24 külön vezérelhető szegmensből álló SMD LED gyűrűnek. A kreativitást támogatja a négy szabályozható fényerő görbe, a stroboszkóp pedig már csak hab a tortán.

A lámpát statikus módban, vagy master/slave-ként vezérelhetjük. A MOVO Beam 200 éles kontrasztú LCD-vel van felszerelve, a paraméterek könnyen leolvashatók. Az adatkerékkel manuálisan konfigurálhatjuk és választhatjuk ki a paramétereket.

A DMX vezérléshez összesen hét DMX mód áll rendelkezésre 4-től 89 csatornáig, ami azt jelenti, hogy a lámpa egyéni igények szerint is integrálható a világítás rendszerbe. Az összes beállításhoz hozzáférhetünk: forgatás/döntés finom és folyamatos szabályzással, fényerő görbék és stroboszkóp paraméterek, LED szegmensek vezérlése, szín presetek (LEE szűrők) és mozgás makrók.

A két nagy sebességű motor folyamatos és precíz forgatást és döntést biztosít az élénk mozgás-patternekhez. A fényerő 8500 lux 3 méteres távolságból mérve minden irányban. A MOVO Beam 200-at kompakt kompozit készülékházba építették, tömege 8,4 kg.

Ragyogó teljesítményével, erős fényével és sokoldalúságával a MOVO Beam 200 széles körben alkalmazható effekt lámpa technó partihoz, színpadi előadáshoz, klubhangulathoz és privát rendezvényhez. Magas PWM frekvenciájának köszönhetően film és TV produkciókban is megállja a helyét.

• Ultra fényes 60 W-os Osram RGBW LED 1200 lumen fényárammal
• Egyenként vezérelhető 24-szegmenses LED gyűrű
• 2 nagy sebességű és nagy nyomatékú motor az ultragyors végtelen forgáshoz és dőléshez
• Rendkívül keskeny, 2°-os sugárzási szög
• Automatikus működési módok
• 4 választható fényerő görbe
• 7 DMX mód, önálló és master/slave működés
• Háttérvilágítású LCD és adatkerék a gyors és egyszerű beállításhoz
• Sokoldalúan használható Omega rögzítőkeret mellékelve

Részletes ismertető és vásárlás: CL-MB200


2021. szeptember 21. 09:30

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA