MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo H1 FC – DMX vezérlésű beltéri lámpa RGBAL LED-del, fekete

A Cameo H1FC színes verzió világítás telepítők, belsőépítészek és fénytechnikusok számára lehetővé teszi hangulatos fények létrehozását a helyiségek széles körében. Teremthetünk hangulatot színházban, étteremben, szállodában, kiállítási standon és számos egyéb helyen, ahol ez a modern beltéri lámpa érzelmileg hat a látogatókra. A beépítési szerelvények minimalista kialakításukkal gond nélkül illeszkednek a meglévő enteriőrhöz. A készülékház fehér és fekete is lehet, diszkréten elhelyezhető a beltérben.

A nagy hatásfokú RGBAL LED modul teljes színskálájával és hangolható fehér fényével több előnyt nyújt. Először is a Cameo H1FC konvekciós hűtésének köszönhetően működés közben semmilyen zajt nem bocsájt ki, így zajra érzékeny környezetben is ideálisan használható. Másodszor a teljes színskála nagy színhűségével minden mérhető kategóriában kiváló eredményt biztosít szín-torzulás nélkül, visszaadja a ruhák, tárgyak és ételek természetes színét. Végül pedig a H1FC nagyfelbontású villogásmentes fényt nyújt, a lágy fényerőszabályzás 16-bites technológián alapul, így nem lehet megkülönböztetni a hagyományos világítástól. A kellemes környezet és atmoszféra garantált.

A H1 sorozatú beltéri lámpa vezérlés szempontjából maximális sokoldalúságot biztosít. Integrálhatjuk a meglévő rendszerbe DMX, W-DMX és RDM használatával. Szándékosan készült beépített kijelző nélkül, hogy praktikusan használható legyen a belsőépítészetben. A külön megvásárolható UNICON távvezérlővel konfigurálhatjuk a készüléket, elmenthetjük és behívhatjuk a funkciókat, másik készülékekre küldhetjük át, a teljes világítást beállíthatjuk segítségével. Ezen kívül a kompatibilis végkészülékek széles skálájának firmware-jét is frissíthetjük az UNICON távvezérlő használatával.

Nem kevésbé lenyűgöző az installációs lehetőségek sora. A H1FC illeszkedik a meglévő világítási koncepcióhoz és speciális elvárásokhoz függő színházi lámpaként, lefelé világító fali lámpaként, vagy beépített mennyezeti lámpaként. A mennyezetbe süllyesztés az opcionális beépítő készlettel azonnal lehetővé válik. A kábelcsatlakozások eltüntethetők szem elől a kifejezetten a H1 sorozathoz tervezett fali rögzítőnek köszönhetően és amellyel felfelé világító spotlámpaként is alkalmazhatjuk.
A Cameo H1 sorozat egyesíti a sokoldalú beépítési és vezérlési lehetőségeket az elegáns megjelenéssel és korszerű LED technológiával, amely megfelel a modern építészeti világítás igényeinek.

• 120 W-os RGBAL LED 5200 lumen fényárammal
• 1800-6500 K színhőmérséklet és CRI>90 a jó színvisszaadás érdekében
• 20°-65° között szabályozható sugárzási szög cserélhető lencsékkel
• Hangtalan működés a ventilátor nélküli konvekciós hűtésnek köszönhetően
• DMX és W-DMX, RDM és opcionális UNICON vezérlési lehetőség
• RJ45 és csavaros csatlakozó sor az egyszerű integráció érdekében
• Forma és funkció, minimalista kivitel
• Villogásmentes működés az akár 25 kHz-ig választható PWM frekvenciának köszönhetően
• Opcionális beépítő készlet és rögzítőkeret falra és mennyezetre szereléshez

Bővebb információ és vásárlás...


2022. március 9. 16:18

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA