MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo G4 N sínre szerelhető lámpa

Legyen szó múzeumról, üzletről vagy étteremről – a kereskedelmi területek megvilágítására szinte azonos alapkövetelmények vonatkoznak: professzionális fényminőség a helyiségek, tárgyak és emberek természetes megvilágításához, nagyfokú rugalmasság az alkalmazásban és maximális költséghatékonyság az állandó használatban. A G-sorozatú sínre szerelhető lámpákkal a Cameo a világítás- és helyiségtervezők, valamint szolgáltatók számára sokoldalú megoldást kínál a szabványos sínrendszerekben való használatra. A diszkrét és sokoldalú LED-es lámpatestek négy különböző változatban kaphatók: semleges fehér, Tungsten, hangolható fehér és színes.

A G4 N sínlámpa egy 25 wattos semleges fehér COB LED-del van felszerelve, amely 4000 K színhőmérsékleten 1500 lumen fényáramot nyújt. 97-es, rendkívül magas CRI-értékével a G4 N különösen élethű színvisszaadást biztosít a megvilágított felületeken. Az 5°-os sugárzási szög ráadásul mágneses szűrők segítségével szerszám nélkül, sokoldalúan szabályozható. Számos opcionális cserélhető lencse áll rendelkezésre a szűkebb és tágabb sugárzási szögekhez, valamint CTO, CTB és Honeycomb szűrők is kaphatók.

A Cameo G-sorozatú lámpák szabványos sínrendszereken való használatra készültek, és lehetővé teszik a tápellátást sín-adapteren keresztül, az alkalmazott gyártó rendszerétől függően. Így a lámpatestek rugalmasan alkalmazkodnak a változó helyiségkialakításokhoz – a múzeumi csarnokban lévő időszakos kiállításoktól kezdve a kiskereskedelmi szektor változó üzletkoncepcióin át a gasztronómiában alkalmazott változó asztalkonfigurációkig. A passzív konvekciós hűtésnek köszönhetően a G4 N szinte hangtalanul működik, és különösen zajérzékeny környezetben is alkalmazható.


A Cameo G-sorozat összes sínre szerelhető lámpája fekete és fehér színben is kapható.

Részletes ismertető és vásárlás az összes sínre szerelhető lámpával...


2023. május 7. 07:37

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA