MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo DURA® SPOT 400

Képzeljük el, hogy egy közönséges épületet lélegzetelállító műalkotássá változtatunk néhány stratégiailag elhelyezett lámpával. A DURA® Spot lámpatestekkel ez az elképzelés valósággá válhat. Ezek az IP67-es besorolású kültéri installációs lámpatestek úgy készültek, hogy bármilyen időjárási körülménynek ellenálljanak, így tökéletesen alkalmasak a történelmi vagy művészi építészet tárgyainak, épületeinek és homlokzatainak megvilágítására.

A 4 különböző méretben kapható DURA® Spot lámpák rugalmasságot biztosítanak a felhasználók számára – a DURA® Spot 60, 100, 200 és 400 lámpák mindegyike jó hatásfokú 20 W-os RGBW LED-del van felszerelve és a kiváló színkonzisztencia érdekében kalibrálva van. A 6°-os sugárzási szög és az árnyékoló palást segít minimalizálni a szórt fényt és fókuszált, lenyűgöző hatást kelt.

A különböző sugárzási szögekhez különféle szűrők kaphatók tartozékként, amelyek sokoldalúságot biztosítanak a világítás kialakításában és lehetővé teszik a világítás testre szabását bármilyen alkalmazáshoz. A DMX-en, RDM-en vagy a Cameo UNICON® (CLIREMOTE) külső távirányítóval történő vezérléssel pedig könnyedén beállíthatjuk a világítást bármilyen hangulathoz vagy alkalomhoz.

A legalább 50 000 órás LED-élettartamú (>70%-os fénykibocsátás mellett) DURA® spotok tartós használatra készültek. Legyen akár világítástervező, aki egyedi művészi jelleget szeretne adni egy épületnek, vagy akár üzlettulajdonos, aki ingatlana megjelenését szeretné feldobni, a DURA® sorozat tökéletes megoldás. Miért elégedjünk meg tehát a hétköznapi világítással, ha a DURA® Spot sorozat segítségével valami rendkívülit hozhatunk létre?

Bővebb információ és vásárlás...


2023. május 24. 06:25

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA