MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Rendhagyó előadások rázzák fel a fővárost.

Swinges hangzással várja a nagyérdeműt Majka, közös műsorra készül Beck Zoltán és Szűcs Krisztián, 20. születésnapját ünnepli a Four Bones Quartet, tovább Magyarországra érkezik az amerikai Sari Schorr.

BECK ZOLTÁN, SZŰCS KRISZTIÁN. 2023.03.22. SZERDA.
Beck Zoltán és Szűcs Krisztián külön-külön is rendkívül izgalmas produkciókat tesz fel a színpadra, hát még ha összeállnak. „Másnap” című pódiumestjükkel például Cseh Tamás és Csengey Dénes soha nem hallott dalait húzzák el. A műsort legközelebb szerdán, az Erzsébetligeti Színházban tekintheti meg a nagyérdemű.
Start: 19:30. Helyszín: Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház


FOUR BONES QUARTET. 2023.03.24. PÉNTEK.
Idén ünnepli 20. születésnapját a harsona igazi elkötelezettjeit (Magyar Péter, Pap Gábor, Angyal János, továbbá Gyetvai Péter – dob) felsorakoztató Four Bones Quartet. A csapat Európa-szerte ad teltházas koncerteket, jubileumi évfordulójuk alkalmából pedig olyanokkal egészülnek ki pénteken, mint Szabó Balázs, Ferencz László, Szirtes Edina Mókus, Harangozó Sebestyén, Rózsa István, valamint Kovács Tamás Tobzi.
Start: 19:30. Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem


SZEDER. 2023.03.24. PÉNTEK.
Visszatér karrierjének kezdetére jellemző akusztikus hangzásához a Junior Artisjus díjas Szeder. Tavasszal megjelenő kislemezén legalábbis mindenképpen. A 2013 óta aktív, francia sanzonos bohémsággal, indie folkerockkal játszó dalszerző, énekes formációjában olyanok bizonyítanak, mint gitáron, mandolinon Bodacz Péter, gitáron Kristóf Martin, nagybőgőn, szintin, basszusgitáron Hegy Zoltán, dobon pedig Mózes Zoltán.
Start: 20:00. Helyszín: B32 Galéria és Kultúrtér


MAJKA.2023.03.25. SZOMBAT.
A MVM Dome színpadáról mozgatja meg rajongóit Majka. A többszörösen díjazott rapper, dalszövegíró zenekara ezúttal tizenhárom fúvóssal egészül ki, de táncosokkal is emeli a show élményét. Vendégként pedig egészen biztosan csatlakozik hozzá Molnár Tamás, akivel az „Azt beszélik a városban” közös számukat adják elő.
Start: 20:00. Helyszín: MVM Dome


OMEGA DIATRIBE. 2023.03.25. SZOMBAT.
Igazi rock kánaánra kerül sor szombaton a Barba Negrában. 20:30-tól a Kovács Botond rockriff-centrikus játékától is erős Antares nyitja meg az estét. Őket követi 2014-ben alakult, 2018-ban Az év hazai hard rock vagy metal albumát leszállító Ørdøg. A műsort végül a poliritmikus groove metal-t játszó, az Egyesült Királyságban, Japánban és az Egyesült Államokban egyaránt népszerű Omega Diatribe zárja.
Start: 18:00. Helyszín: Barba Negra Blue Stage


FREAKIN' DISCO, TOOT ENSEMBLE. 2023.03.25. SZOMBAT.
A jazz, űrzene, valamint a techno kavalkádját adja át az Einsteint is megértető Freakin' Disco. Elgondolkodtató, ugyanakkor elszállós élményt nyújtanak bulijaikkal, akik legközelebb szombaton lépnek fel a fővárosban. Hozzájuk csatlakozik még a kilenc tagú fúvószenekar, az instrumentális Toot Ensemble. Az esemény a Liveurope támogatásával valósul meg.
Start: 20:00. Helyszín: A38 hajó, Koncertterem


OPTIV STORIES, CURRENT VALUE, CZA - CAUSE4CONCERN. 2023.03.25. SZOMBAT.
A drum&bass egyik legemblematikusabb produkciója, az indusztriális jellegű Current Value érkezik szombaton a Dürer Kertbe. Hozzá csatlakozik még az 1992 óta alkotó német drum & bass producerren, DJ Elioton alapuló CURRENT VALUE.
Start: 22:00. Helyszín: Dürer Kert


LORD. 2023.03.25. SZOMBAT.
A hard rock, heavy metal rajongói sem unatkozhatnak hétvégén, hiszen a Barba Negra színpadán játszik a LORD. Hozzájuk társul 19 órás kezdettel a Pair o' Dice, 20 órától pedig az Abaházi Rt.
Start: 19:00. Helyszín: Barba Negra Red Stage


ÚJ LISZT FERENC KAMARAKÓRUS. 2023.03.25. SZOMBAT.
Dinamikus műsorral készül az Új Liszt Ferenc Kamarakórus. A „Himnuszok az Éjszakához” hangversenyt újszerű kórushangzás, progresszív effektusok jellemzik, amelyek egyfajta transz-állapotot eredményeznek. A zenei élményt a művek befogadását segítő vetítés támasztja meg. A koncertet Ola Gjeilo műve zárja.
Start: 21:00. Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem


SARI SCHORR. 2023.03.26. VASÁRNAP.
Új lemeze anyagát hozza el Magyarországra a kiváló amerikai énekesnő, a 2016 óta a blues rock műfajt erősítő Sari Schorr. A műsor során egészen biztosan felcsendül még az "Ain’t Got No Money", valamint Willie Dixon "I Just Want To Make Love To You" száma is. A koncert este 8 órakor kezdődik, vendégzenekar nem lesz előtte.
Start: 20:00. Helyszín: Analog Music Hall.

Összeállította: Hatos Niki


2023. március 22. 06:51

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA