MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: NYIT A BUDAPEST PARK!

Sokan várhatták már a valóban felpezsdítő tavaszt, amikor 2 év után végre az eredetileg tervezett időpontban kinyithatja kapuit Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park. Az idén tíz éves, új látványvilágot kapó helyszín 2022-ben is a legnagyobb hazai kedvencekkel, valamint külföldi nagyágyúkkal várja az élőzene kedvelőit.

Budapest Park Segélykoncert - Random Trip Allstars: 04.20. SZERDA.
Április 20-án egy segélykoncertre kerül sor a Parkban, amellyel a háború civil károsultjait szeretnék támogatni a szervezők a teljes jegybevétellel. A Delov Jávor vezette Random Tripes bulin olyan előadók lépnek színpadra, mint Sena, Schoblocher Barbara, Vitáris Iván, Saiid, Eckü, Péterfy Lili, vagy éppen Mc Kemon.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park


Buzás Bence: 04.20. SZERDA.
A Hangfoglaló Program győztes Bencét sokan a 2018-as X-Faktorban ismerhették meg, ahol Stolen Beat formációjával a második helyig jutott. Szerzeményei a szerelem, a magány témáit boncolgatják, szerdán pedig az Akvárium Teraszán muzsikálja el őket.
Kapunyitás: 19:00. Helyszín: Akvárium Terasz


Dzsúdló, Oh Babar: 04.21. CSÜTÖRTÖK.
Ismét a Budapest Park színpadán alkot nagyot Dzsúdló. Ez előadó a gigaslágerek mellett előadja újdonságait is, így tutira felcsendül majd a „Lej”, a „Spanom”, az „Állat”, vagy éppen a „Hiszti”is.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park 


egy5egy, The Microwaves: 04.22. PÉNTEK.
A Kishallban két feltörekvő alter formáció bizonyít pénteken. A hétköznapi témákkal foglalkozó, a Hangfoglaló Program által támogatott egy5egy erre az estére izgalmas vizuállal készül. A 2020-ban eredetileg Daniel Baker egyszálgitáros projektjének indult The Microwaves pedig az indie rock világába kalauzolja el a hallgatókat.
Kapunyitás: 20:00. Helyszín: Akvárium Kishall


Sör és Fű: 04.22. PÉNTEK.
Mivel az április huszadikára meghirdetett koncertre néhány nap alatt elfogyott minden jegy, így pénteken ismét fellép a Dürer Kertben a Sör és Fű formáció.
Kapunyitás: 19:00. Helyszín: Dürer Kert.


30Y, Felső Tízezer: 04.22. PÉNTEK.
A 22 éve alkotó pécsi 30Y, akik tucatnyi korszakos slágert tudhat magukénak, pénteken igazi örömzenével lepik meg a Park közönségét. Előttük a 2015 óta aktív, a powerpop és az alternatív zenét ötvöző Felső Tízezer lép színpadra.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park


Beton.Hofi: 04.22. PÉNTEK.
2019-ben Beton.Hofi nagyot álmodott, ez az álom pedig azóta valósággá vált, trapstar lett. Ezt az utat ünnepli eddigi legnagyobb Akváriumos buliján, ahová még édesanyja is elkíséri az előadót.
Kapunyitás: 19:00. Helyszín: Akvárium Nagyhall


Honeybeast, Paulina: 04.23. SZOMBAT.
A Honeybeast évről-évre több slágert tudhat magáénak. Tavaly olyan szerzeményekkel lepték meg közönségüket, mint az „Éjfél után”, a „Cirkusz”, vagy éppen a „Ha meghalok”. A formáció közös turnét indít az X-Faktorban nagy népszerűségre szert tevő Paulinával, akivel nemrégiben egy szám erejéig is együttműködtek, kiadták „Tele a szívem” életvidám dalukat. Minden bizonnyal ez is felcsendül majd a Parkban.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park


DÉS LÁSZLÓ: 04.23. SZOMBAT.
A „Dalok egy zongoránál” címet kapta Dés László bensőséges hangulatú estje, ahol nem csak előadja számait, de azok történetéről is mesél. Beavatja közönségét többek között filmrendezőkkel, előadókkal, Bereményi Gézával való közös munkáiba.
Start: 19:00. Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ

Összeállította: Hatos Niki



 

2022. április 20. 06:20

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA