MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Magyarországra érkezik az IL VOLO

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

IL VOLO. 24.10.10. CSÜTÖRTÖK.
A formáció 2019-ben hódította meg a hazai rajongókat, 2023-ban pedig teltházas bulit adtak a Budapest Arénában. A Gianluca Ginoble, Piero Barone és Ignazio Boschetto alkotta Il VOLO idén az MVM DOME színpadán bizonyít, akik ráadásul egy vendéget is magukkal hoznak Jodok Vuille svájci csellóművész, avagy JODOKCELLO személyében.
Start: 19:00. Helyszín: MVM DOME.


DALSZERELŐ MŰHELY. 24.10.10. CSÜTÖRTÖK.
Immáron három éve üzemel gőzerővel a Dalszerelőműhely, ahol többek között Billie Eilish, Janelle Monáe, Eminem, Adele, Shawn Mendes, Harry Styles, Dua Lipa, a Carson Coma, Krúbi, Taylor Swift, Måneskin, SZA és Olivia Rodrigo egy-egy dalát vizsgálhatta meg alaposan a foglalkozáson részvevő nagyérdemű. Ezen a csütörtökön Fazekas Gergely zenetörténész, a Zeneakadémia tanára Adele legutóbbi albumának elsőként kihozott dalát, az „Easy On Me”-t veszi górcső alá.
Start: 18:30. Helyszín: ISON.


WHEN THE MUSIC'S OVER. 24.10.10. CSÜTÖRTÖK.
Imádtad a huszadik század vad hatvanas éveinek muzsikáit? Akkor csütörtökön a Nemzeti Táncszínházban a helyed, ahol a When The Music’s Over tiszteleg a The Door, valamint Jim Morrison munkássága előtt. Nóvé Soma, iamyank és Vangel Tibor teszi mindezt a 21. század igényeire hangolva, ezzel megalkotnak egy minőségi pszichedelikus, ugyanakkor elektronikus világot.
Start: 20:30. Helyszín: Nemzeti Táncszínház.


ANIMA SOUND SYSTEM. 24.10.11. PÉNTEK.
Szereted a zenés irodalmi műsorokat? Mit szólnál, ha egy Nobel-díjas zseni és hazudozó szerepjátékos nagyszerű lírája keveredne az Anima Sound System zenéjével? Prieger Zsolt kísértést, extázist, kísérletet, pop zenét ígér erre az estére, ami teli lesz meglepetésekkel, vendégekkel. Vigyázat, romantikus, minden időben aktuális, felkavaró tartalomra számíthat a nagyérdemű!
Start: 20:30. Helyszín: Nemzeti Táncszínház


VABADABA. 24.10.12. SZOMBAT.
A szerelem 22 árnyalatát mutatja be Geszti Péter „Vabadaba” című produkciója. A szombati műsor 22 dalból tevődik össze, ahol Pétert Váczi Eszter tehetsége, izgalmas karaktere erősíti. Az est során a hetvenes évek világába repülhet vissza a közönség magyar szövegekkel, modern hangszereléssel a RamART színpadán.
Start: 19:00. Helyszín: RAM-ART Színház


FALUSI MARIANN, STUDIO11. 24.10.12. SZOMBAT.
Kedveled korszakokon és generációkon átívelő zenei utazásokat? Akkor szombaton téged is vár a rendkívül sokoldalú „műfaji kalandozó”, Falusi Mariann, aki hetven percen át ad elő egy jó ízléssel összeválogatott egyveleget. A koncertet a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.
Start: 18:00. Helyszín: ÓKK- Békásmegyeri Közösségi Ház.

Az összeállítás október első hetében készült. Ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
írta, összeállította: Hatos Niki


2024. október 9. 05:47

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA