MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: INDUL AZ INTERMEZZO FESZTIVÁL

Két napos fesztivált szerveznek a MOME diákjai, de különleges programokat ígér a Budapest Park, a Müpa, valamint a Városmajori Szabadtéri Színpad is az az élőzene kedvelőinek.

PÁL UTCAI FIÚK. 06.23. CSÜTÖRTÖK.
A Pál Utcai Fiúk a hazai underground egyik legnagyobb alakjai, hiszen már a nyolcvanas években is hatalmas népszerűségnek örvendtek. Tizenegy év kihagyás után 2019-ben új lemezzel jelentkeztek, amely az „Igazán ez minden” címet kapta, többek között erről a korongról játszanak dalokat csütörtökön, a Budapest Park színpadán. Vendégként Marlboro Man érkezik.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


DEFTONES. 06.24. PÉNTEK.
A legendás Grammy-díjas sacramentoi Deftones 2 éve rukkolt elő új lemezzel, amely az „Ohms” címet kapta. Ezen a pénteken pedig végre, tizenöt év után újra hazánkba érkeznek, hogy régi-új kedvencekkel pörgessék fel a magyar fővárost. Utánuk a Lithium Night rázza fel a táncteret például Linkin Park, Nirvana, Limp Bizkit, Foo Fighters, Green Day dalokkal.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


SFJAZZ COLLECTIVE. 06.24. PÉNTEK.
Igazi műhelyzenekar a 2004-ben alakult SFJAZZ Collective. Itt ugyanis egyenrangú alkotótársak eresztik szabadjára tehetségüket, energiáikat, ötleteiket. Elsősorban jazz és pop muzsikákat hangszerelnek újra, többek között olyan nagyságokét, mint Michael Jackon, Stevie Wonder, vagy éppen Herbie Hancock.  Az idén kilenc tagúra bővült formáció pénteken a MUPA színpadára érkezik, 20:00 órás kezdéssel.
Start: 20:00. Helyszín: Müpa - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem


QUIXOTIC. 06.24. PÉNTEK.
Immáron negyedik éve teremti meg a Budapest Parkban hazánk egyik legmenőbb 80s-retrowave buliját a Quixotic. Ezen az estén a Dzsungel táncterét szántják fel, ahol audiovizuális időutazásra visznek mindenkit a szinti hullámain.
Start: 22:00. Helyszín: Budapest Park.


INTERMEZZO FESZTIVÁL. 06.23-24. CSÜTÖRTÖK-PÉNTEK.
Két napos fesztivál érkezik a MOME diákjainak szervezésében a Magyar Zene Házába. Az Intermezzo egy két napos zenei élmény beltéri koncertekkel, szabadtéri dj-szettekkel, kerekasztal beszélgetésekkel, egyedi vizuállal. A nagyteremben fellép a zïp, az Orlando x dom Beats, a Jazzbois, Speiz Boiz, Jü és az Óperentzia is.
Start: 19:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.


HORGAS ESZTER. 06.25. VASÁRNAP
John Lennon ihlette estet ad Horgas Eszter. Lennon iskolásként az egyik tanárától megkapta a kérdést, „Mi leszel, ha nagy leszel?”. Lennon válasza erre az volt, hogy boldog. Az ilyen bölcsességek ihlették Eszter estjét, amelyen csatlakozik hozzá Falusi Mariann, valamint Kálloy Molnár Péter is. Az előadókat a ClassJazz Band zenekar kíséri majd (Kaszás Péter, Hárs Viktor, Dajka Krisztián, Révész Richárd, Pusztai Csaba).
Start: 20:00. Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad

Összeállította: Hatos Niki


2022. június 22. 16:22

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA