MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Hazánkban koncertezik Eros Ramazzotti!

Április harmadik hetét alaposan megfűszerezi a fővárosi koncert kínálat. Popra, jazzre, funkyra, vagy éppen metálra vágysz? Mindet megkapod!

EROS RAMAZZOTTI. 2023.04.19. SZERDA.
Újra Magyarországra látogat Eros Ramazzotti. Az olasz zene egyik legsikeresebb előadója tavaly szeptemberben kiadott „BATTITO INFINITO” albumával, lenyűgöző show keretein belül járja a világot. Szerdán a Papp László Budapest Sportaréna színpadán nyűgözi le a közönséget.
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna


JAY-JAY JOHANSON, WALLNERS. 2023.04.20. CSÜTÖRTÖK.
Trip-hop ütemekre épült végtelenül selymes sanzonra vágysz? Akkor csütörtökön a 20 éves A38 Hajón a helyed, ahol Jay Jay Johanson bizonyít. Csatlakozik hozzá a basszusgitárra és a dobokra összpontosító, misztikus Wallners is. Az esemény a Liveurope és az Osztrák Kulturális Fórum támogatásával valósul meg.
Start: 19:00. Helyszín: A38 Hajó, Tetőterasz.


COUNTERPARTS. 2023.04.20. CSÜTÖRTÖK.
Kanadai hardcore csapat érkezik Budapestre. A tavaly októberben hetedik nagylemezével jelentkező Counterparts dalai csontig hatolnak, így egészen biztosan energikus estére számíthat a közönség. Főleg, hogy három nagyszerű zenekar is társul a formációhoz, így bizonyít még az amerikai Kublai Khan TX, a brit Dying Wish és a svájci Paleface Swiss.
Start: 19:00. Helyszín: A38 Hajó.


NAGY BOGI. 2023.04.21. PÉNTEK.
Huszonegyedik születésnapját ünnepli a 2019-es A DAL című műsorban feltűnt Nagy Bogi. Nem is akárhogy, hiszen egy akusztikus, egyszálgitáros koncertre várja közönségét. Az énekesnő tavaly tavasszal alapította meg zenekarát, így nagyzenekaros hangzással járja az országot, így a pénteki műsor valóban különlegesnek tűnik.
Start: 19:00. Helyszín: Esernyős - Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont


GARAMI FUNKY STAFF. 2023.04.21. PÉNTEK.
Hatalmas sikernek örvendett februárban a Dark & Blue buli. Pénteken érkezik a második felvonás, amikor sötétkékre festik a megújult Terminal Klub falait. Ami pedig a talpalávalót illeti a fekete zene kap teret, hiszen teljes létszámban muzsikál a Garami Funky Staff zenekar, őket pedig Bárány Attila és DJ Jován követi a színpadon.
Start: 22:00. Helyszín: Terminal Budapest.


TÜKRÖS. 2023.04.21. PÉNTEK.
A falusi magyar népzenét képviseli az 1986-ban alakult Tükrös zenekar. A csapat munkásságában nagy hangsúly helyeződik a vonós karra, valamint a cimbalomra. A Magyar Zene Házában pénteken olyanok bizonyítanak, mint hegedűn Koncz Gergely, Halmos Attila, brácsán Árendás Péter, cimbalmon Liber Endre, csellón, nagybőgőn Lelkes András.
Start: 19:30. Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem.


FRAN PALERMO. 2023.04.21. PÉNTEK.
A Fran Palermo 2011 óta képviseli jó ízléssel az indie folk, az alternatív rock, a barokk pop és a "vagabond rock" műfajait. Februárban teltházas bulit adtak az A38 hajón, így hatalmas örömmel térnek vissza ezen a héten is. Ráadásként csatlakozik hozzájuk a spanyol Cosmic Wacho. Az esemény a Liveurope és a Spanyol Nagykövetség támogatásával valósul meg.
Start: 19:30. Helyszín: A38 Hajó.


MYSTERY GANG. 2023.04.21. PÉNTEK.
Idén ünnepli fennállásának 25. születésnapját a Mystery Gang. A formáció jubileumi bulijára a korábbi tagok is csatlakoznak, vendégként pedig érkezik az Ati Edge and the Shadowbirds, továbbá a CsTDZs Alt'N'Roll.
Start: 19:00. Helyszín: A38 Hajó, Tetőterasz.


TORNÓCZKY ALL ACCES. 2023.04.22. SZOMBAT.
Tavaly nyáron rögtön két dallal debütált a rock-blues-t képviselő Tornóczky All Access. A zenekar immáron több mint húsz felvételt publikált a legnagyobb videó megosztón, többek között egy stúdió session sorozatot is olyan fantasztikus előadókkal kiegészülve, mint Deák Bill Gyula, Tátrai Tibor, vagy éppen László Attila. A dinamikus, autentikus, sallangmentes produkció jelenleg első nagylemezét készíti. Amíg megérkeznek az első előfutárok, addig a közönség élőben láthatja a csapatot, hiszen tavaszi turnéjuk fő állomása a fővárosban, a Barba Negra Blue Stage színpadán lesz. A Gitár Ünnep eseményen olyan kiválóságok emelik még majd az este fényét, mint Dandó Zoli, Lukács Peta, vagy éppen Maróthy Zoli, Tornóczky Huba.
Start: 19:00. Helyszín: Barba Negra.


TNT. 2023.04.22. SZOMBAT.
Kétségtelen, hogy a TNT a kilencvenes-kétezres évek egyik legnépszerűbb hazai popduójának számít. Szombaton nagykoncerttel ünneplik meg több mint 10 éves pályafutásukat a Papp László Sportarénában. A repertoárról annyit tudhatunk, hogy olyan örökzöldek egészen biztosan felcsendülnek, mint a „Kicsi gesztenye”, a „Titkos üzenet”, vagy éppen a „Bele vagyok zúgva”. Dobrády Ákosékhoz vendégek is csatlakoznak az este során.
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna


GESZTI PÉTER. 2023.04.23. VASÁRNAP.
Hol szentimentális, hol ironikus módon mesél a szerelem csodáiról, viszontagságairól Geszti Péter új koncert-estje. A show során 22 dal, köztük számos duett is felcsendül majd a fantasztikus Váczi Eszter társaságban. Vasárnap a Belvárosi Színházban varázsolja el a közönséget a páros.
Start: 19:00. Helyszín: Belvárosi Színház


100 TAGÚ CIGÁNYZENEKAR. 2023.04.23. VASÁRNAP.
38 éve állja meg a helyét a világhírű 100 Tagú Cigányzenekar. A szimfonikus zenekart a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével is kitüntetett Lendvai Csócsi József főprímás fogja össze a hét utolsó napján a Papp László Budapest Sportarénában. Ami a repertoárt illeti egészen biztosan felcsendül majd Monti csárdása, Brahms magyar táncai, valamint Sarasate cigányosan című műve is.
Start: 19:30. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna.


Az összeállítás április harmadik hétvégéjén készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.

Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. április 19. 04:40

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA