MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Hazánkban bizonyít Shemekia Copeland.

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

SHEMEKIA COPELAND. 2024.07.17. SZERDA.
Magyarországra érkezik az amerikai blues énekesnő, Shemekia Copeland. Első fellépése nagyjából tíz éves korában a Cotton Clubban volt, így valóban erős színpadi rutinnal rendelkezik. A 2020-ban Blues Music díjjal jutalmazott előadó művészetét szerdán a MOM Kulturális Központban ízlelheti meg a hazai nagyérdemű.
Start: 19:00. Helyszín: MOM Kulturális Központ


PÉTERFY BORI. 2024.07.18. CSÜTÖRTÖK.
Hamarosan húsz éve aktív a fantasztikus Péterfy Bori & Love Band. A karizmatikus energiákkal dolgozó banda csütörtökön a Budapest Parkban muzsikál, ahol vendégként a Konyha zenekar melegíti be a színpadot. 
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


T. DANNY. 2024.07.19. PÉNTEK.
T. Danny egyik legnagyobb álma, hogy teltházat csináljon a Budapest Parkban. Eddigi bulijain hét-, kilencezren vettek részt, így bízik abban, hogy idén meglesz a tizenegyezres közönség. Danny előtt jó barátja, K.Kevin lép fel.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


BUDAPEST KLEZMER BAND. 2024.07.19. PÉNTEK.
A harminchárom éve aktív, sokoldalú Budapest Klezmer Band pénteken a Városmajori Szabadtéri Színpadán bizonyít. A banda tradicionális zsidó zenét játszik, amit a munkácsi származású Jávori Ferenc „Fegya” által írt és hangszerelt klezmer dallamokkal fűszereznek.
Start: 19:00. Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad.

Az összeállítás július első hetében készült. Ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. július 17. 04:51

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA