MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Buli lesz: Hazánkba érkezik Enrique Iglesias, valamint Scooter is.

Izgalmas programok közül csemegézhetünk ezen a héten is. Érkezik hazánkba Billy Talent, Daddy Yankee, Scooter, Isfar Sarabski, valamint Enrique Iglesias. A magyar csillagok közül pedig Pesten ad koncertet Szepesi Mátyás, Azahriah, a Carson Coma, a Kodály Filharmónia Debrecen, vagy éppen a Szent István Király Ifjúsági Fúvószenekar.

BILLY TALENT. 06.08. SZERDA.
5 nagylemezük anyagával érkezik hazánkba Kanada egyik legnépszerűbb punkrock zenekara. A zúzós slágerek szerdán a Budapest Parkban csendülnek élőben, ahol igazi kifogyhatatlan energiára, féktelen örömzenélésre számíthatnak a rajongók.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


SZEPESI MÁTYÁS. 06.08. SZERDA.
Szepesi Mátyás a Konyha zenekar dalain kívül számtalan dal szerzője, társszerzője, szövegírója. Szerdán egy szál gitárral tér vissza az Akvárium teraszára, ahol a nagy slágerek mellett felcsendülnek ritkán hallott gyöngyszemek, de új, még meg nem jelent anyagok is. A koncert ingyenes.
Kapunyitás: 20:00. Helyszín: Akvárium Klub, Terasz.


ZENESZÍN. 06.09. CSÜTÖRTÖK.
2020. októbere óta rendszeresen jelentkezik Varga Livius zenés, beszélgetős estje, a ZeneSzín. Az esemény következő vendége az AFC, valamint a JETLAG formációk alapítója, Molnár Tamás lesz, akivel a K11 Művészeti és Kulturális Központban várják a nézőket, hallgatókat csütörtökön.
Start: 19:00. Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ.


AZAHRIAH. 06.09. CSÜTÖRTÖK.
Azahriah arcát sokan még vloggerként, Paul Street néven ismerhették meg. A srác zenei előadóként néhány hónap alatt berobbant, hatalmas népszerűségre tett szert sokféle hangzásával, érzelmes szövegeivel. Csütörtökön ő és formációja a Budapest Park színpadán bizonyítanak.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


DADDY YANKEE. 06.10. PÉNTEK.
Daddy Yankee nevét sokan azonosítják a 2017-es „Despacito” slágerrel, de a „Dura” című szóló anyagát is világszerte kedvelik. Az előadó eredetileg tavaly nyáron érkezett volna hazánkba, ám a nemzetközi járványügyi helyzet miatt, valamint a külföldiek Európába, illetve az európai országok közötti beutazási korlátozások miatt idén júniusra tolták a bulit. Így a rajongók végre élőben is láthatják, hallhatják őt mégpedig a Papp László Budapest Sportarénában.
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna.


CARSON COMA. 06.10. PÉNTEK.
Pénteken a Budapest Parkban mutatja be legújabb nagylemezét a Carson Coma. A srácok bulijára szinte esélytelen a jegyszerzés, hiszen hetek óta tudni lehet, hogy teltházzal nyitják majd ezt az estét. Vendégként Barkóczi Noémi csatlakozik hozzájuk.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


KODÁLY FILMHARMÓNIA DEBRECEN. 06.11. SZOMBAT.
Városkapu címmel indított sorozatot a Magyar Zene Háza. Szombaton a Kodály Filharmónia Debrecen érkezik a városligeti helyszínre, ahol a Dohnányi: c-moll zongoraötösét és az Orbán György: Missa Primáját adják elő. Hegedűn bizonyít Alexáné Kardos Ildikó, Erdélyi Zoltán, brácsán Kissné Galuska Anikó, csellón Pusker János, zongorán pedig Somogyi-Tóth Dániel. A második részben közreműködik a Kodály Kórus Debrecen, valamint a Nagyváradi Állami Filharmónia Énekkara.
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.


SCOOTER. 06.11. SZOMBAT.
Igencsak el vannak kényeztetve HP Baxxter rajongói, hiszen a Scooter elég gyakran szállítja hazánkba happy hardcore ütemeit. A közönség a Parkban tombolhatja ki magát alaposan. A koncert után erős line-uppal folytatódik az éjszaka, ahol fellép Náksi, Peat Jr, Dance 4 ever, Erős & Spigi, a Spy The Ghost, Budai, Kühl, Newl, Pd Canvas, de Dj Thomas is.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


ISFAR SARABSKI QUARTET. 06.12. VASÁRNAP.
Először érkezik Budapestre Isfar Sarabski, az azeri jazz-színtér egyik csillaga, aki tavaly jelentette meg első világterjesztésű albumát, „Planet” címmel. A zongoristát nagybőgőn Maurizio Congiu, dobon pedig Ferenc Nemeth kíséri. Ezt a hármas felállást egészíti ki az autentikus zene egyik ékkövét jelentő tar hangszer, amin Behruz Zeynal bizonyít.
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.


ENRIQUE IGLESIAS. 06.12. VASÁRNAP.
A latin muzsikák királyát senkinek nem kell bemutatnunk, hiszen önmagáért beszél 10 stúdió albuma, vagy éppen 200 megnyert díja. Az előadó idén mindössze három európai országban muzsikál, nálunk például az MVM Dome-ban. 
Start: 20:00. Helyszín: MVM Dome.


SZENT ISTVÁN KONZI FÚVÓSZENEKAR. 06.12. VASÁRNAP.
Nemrégiben nyitotta meg Szabadtéri színpadát a Magyar Zene Háza. Vasárnap 16 órától a színes repertoárral rendelkező Szent István Király Ifjúsági Fúvószenekar fiatal zenészei muzsikálnak, akiket Makovecz Pál vezényel. Többek között hallhatunk majd tőlük Rossini-átiratot, de kortárs fúvószenekari szerzők alkotásait is.
Start: 16:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.

Összeállította: Hatos Niki


2022. június 8. 14:02

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA