MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Flamand, brit-olasz, spanyol előadók érkeznek Magyarországra

Ezen a héten kikapcsolódhatunk Ganxsta Zolee és a Kartel, Follow The Flow, Esti Kornél, Irie Maffia bulikon, de belekóstolhatunk egészen különleges, nemzetközi előadók világába is.

ESTI KORNÉL. 05.19. CSÜTÖRTÖK.
A hazai gitárzene egyik éke az immáron 15 éves, különleges atmoszférájú, 3 gitárossal alkotó Estki Kornél. Május 19-én a Parkban mutatják be hatodik nagylemezüket, koncertjük előtt pszichedelikus rockot szállít a színpadra a Middlemist Red.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


PHELAN BURGOYNE NEW TRIO PLAYS THE MUSIC OF PAUL MOTIAN. 05.19. CSÜTÖRTÖK.
Mindössze 2021 telén alakult a brit-olasz trió, amely csütörtökön végre hozzánk is elérkezik. A Phelan Burgoyne  (dob), Alessandro Lanzoni (zongora), Michelangelo Scandroglio (bőgő) alkotta formáció Paul Motian munkásságát gondolta újra, emellett saját zenékkel is dolgoznak.
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.


HOOVERPHONIC. 05.19. CSÜTÖRTÖK.
Több mint 25 éve alakult meg a flamand Hooverphonic. Az Alex Callier, Raymond Geerts, Geike Arnaert alkotta csapat az Akvárium Klub 700 főt befogadó Kishalljában muzsikálnak csütörtökön, ahol megidézik a “The Magnificient Tree” albumuk hangulatát, de friss slágerek is felcsendülnek majd. 
Kapunyitás: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, Kishall


FOLLOW THE FLOW. 05.20. PÉNTEK.
A Follow The Flow egyike a legnépszerűbb hazai hiphop formációknak, nagy fegyverük, hogy rap muzsikájukat élőzenére építik. Szakács Gergő, Fura Csé, valamint BLR már megannyi alkalommal töltötte meg a Budapest Parkot, ahol pénteken ismét eljátsszák gigaslágereket. Előttük a GranCanada melegíti be az egybegyűlteket.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Budapest Park.


Irie Maffia. 05.21. SZOMBAT.
Az Irie Maffia szereti újra meg újra meglepni közönségét, ezen a szombaton ismét egy igazán különleges műsorral készülnek. A Margitszigeti Színház színpadán mesélik el a formáció történetét, ráadásul 30 szimfonikus zenésszel karöltve. Eső esetén május 22-én kerül sor az előadásra.
Start: 20:00. Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad.


SÍLVIA PÉREZ CRUZ. 05.21. SZOMBAT.
Első alkalommal érkezik hazánkba a katalán újfolk-színtér kiemelkedő dalszerző-előadója, Sílvia Pérez Cruz. A flamenco, avantfolk műfajokat sajátosan, történetközpontúan dolgozta ki Raül Fernandez Refree gitárossal karöltve. Ebből kaphatunk egy csokrot szombaton.
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.


KONYHA. 05.21. SZOMBAT.
Közel két órás műsorra készül a Konyha Zenekar. Szombaton az Akvárium Kishalljában lép fel Szepesi Mátyás formációja, ahol 5 lemez anyagából szemezgetnek, de biztosan felcsendül majd a „Százszor visszajátszott”, a „Lesz majd egyszer”, de a „Dupla Skorpió” is.
Kapunyitás: 19:30. Helyszín: Akvárium Klub, Kishall


GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL. 05.21. SZOMBAT.
A szókimondó, gyakran vulgáris szövegeké a főszerep szombat este a Barba Negrában. A szórakozóhelyet a Ganxsta Zolee és a Kartel fanok tölthetik meg, akiket előzenekarként 19:20-tól a Z!ENEMi rázhat fel.
Start: 20.30. Helyszín: Barba Negra.


CHARLIE BAND. 05.22. VASÁRNAP.
Több mint öt évtizede bizonyít műfajokon, korszakokon (Generál, Tátrai Band, stb) átívelve Charlie. A Magyar Zene Házában azonban az elmúlt időszaktól eltérően, jóval intimebb hangulatban adja elő dalait az előadó, aki 2020-ban több évnyi szünet után adott ki új lemezt, „Mindenen túl” címmel.
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza.


COMBICHRIST. 05.22. VASÁRNAP.
A Barba Negrába érkezik az indusztriális metal, aggrotech muzsikát szolgáltató Combichrist. A 2003-ban alakult csapat élén a norvég Andy LaPlegua bizonyít, aki eleinte szólóprojektben gondolkodott, ám mára zenekarrá nőtte ki magát munkássága.
Kapunyitás: 18:00. Helyszín: Barba Negra.

Összeállította: Hatos Niki


2022. május 19. 06:47

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA