MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Farsangi kavalkád a fővárosban

Íme friss, ropogós, illatos csokrunk azokkal a heti koncertekkel, amelyeken kiereszthetik a fáradt gőzt a fővárosiak, vagy azok a zenekedvelők, akik Budapestre érkeznek ezekben a napokban. A bulik legjavát a vidám, beöltözős farsangi mulatságok hangulata fűszerezi.

Váczi Eszter és a Quartet. 02.22. KEDD
Ötödik, „Eltűnt az idő” című lemezét mutatja be az Átriumban Váczi Eszter & Quartet. „Mi is a zene? (…) Mint egy megfoghatatlan közvetítő közeg, szellem és anyag közt lebeg testetlenül, mindkettőhöz kötődve, mégis különbözve azoktól. Szellem, de szellemként kötődik az idő mérhetőségéhez. Anyag, ám anyagként nélkülözi a teret.” – idézik Heinrich Heine gondolatát. Egy este, amikor a formáció a zenén keresztül próbálja megfogni az időt. Múltat, jelent, jövőt.
Kapunyitás: 19:30. Helyszín: Átrium

Oláh Ibolya. 02.23. SZERDA
4 éves Presser Gábor „Voltam Ibojka” albuma, amelyen Oláh Ibolya 11 szerzőtől 28 verset énekelt fel. Ennek a különleges anyagnak az egyik éke, hogy nem csak zeneileg izgalmas, hanem színházi interpretációért is kiállt, így jött létre a „Női posta” című, Bíró Kriszta rendezte színházkoncert. A darab fókusza egy olyan helyszínen van, ahol mindenkit meghallgatnak. Ha orvosság nincs is minden panaszra, feloldás még lehet. Talán…
Kapunyitás: 19:00. Helyszín: Marczibányi téri Művelődési központ

Nirvana Acoustic by Lugosi Dani & Takács Vilkó. 02.24. CSÜTÖRTÖK
Kurt Cobain február 20-án lenne 55 éves, ebből az apropóból tiszteleg a ROBOT az előadó előtt. A Nirvana 1993-ban készítette el unplugged albumát, erről játszik dalokat csütörtökön este Lugosi Dani és Takács Vilkó, akik pár éve indították útjára Nirvana Acoustic duójukat. A műsor során olyan legendás Nirvana dalokat is eljátszanak, amelyek passzolnak a már említett unplugged lemez világába.
Kapunyitás: 20:00. Helyszín: Robot

Quixotic LIVE. 02.25. PÉNTEK
Retrowave farsangi bulit ad az Akvárium Kishallban a Quixotic. A Quixotic megérdemelten a hazai synthwave stílus egyik legkedveltebb produkciója, amely munkásságában a 80-as évek hangulatát idéző szintetizátor dallamok és gitárszólók modern hangzása, valamint a mai alternatív, indie világa kap teret. A formáció éke a kiváló szaxofonos csajszi, Baracskay Rita és a többek között a Leander Kills-ből is ismert Czifra Miki. Afterparty WARMUP: Megahit.
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Kishall

Punnany Massif Évindító. 02.25. PÉNTEK
A Punnany Massif évek óta a hazai zenei élet meghatározó alakja, hatalmas népszerűségre tettek szert egyedien kikevert, élő hangszerekre épített hangzásvilágukkal, funk-rockot, népzenét, elektronikát is ötvöző hip-hop stílusukkal. A csapat idén az Akvárium Nagyhalljában indítja a szezont. 
Kapunyitás: 20:00. Helyszín: Akvárium Nagyhall

Animal Cannibals Farsangi Buli. 02.26. SZOMBAT
Érdekes kis bulira kerül sor a High Five Budapestben. Az Animal Cannibals motorjai, Qka és Ricsi ugyanis nem koncertet ad ezen az estén, hanem egész estés DJ szettel várják a közönséget. Műsorukban minden lesz, mint a fülnek és a táncos lábaknak ingere: az Abbától kezdve Beyoncén át egészen Snoop Doggig mindent kaphatunk majd. A srácok beöltöznek, így neked is erősen ajánlott kreatívkodnod a megjelenéseden egy picit. A belépés cserébe ingyenes!
Kapunyitás: 20:00. Helyszín: High Five Budapest

Horváth Tamás. 02.26. SZOMBAT
A 8 éves kora óta gitározó, 2017-ben a „Sztárban sztár” versenyét megnyerő énekes az utóbbi időben olyan dalokkal rukkolt elő, mint a „Fekete rigó”, a Majkával közös „Nekem te ne”, az „Ahogy rám nézel”, a „Nekem jó”, a „Dzsoki”, vagy éppen a „Farkasbőrben”. Az előadó idén először az Akvárium Nagyhall színpadán lép fel zenekarával.
Kapunyitás: 20:00. Helyszín: Akvárium Nagyhall

MAJKA Swing Turné. 02.26. SZOMBAT
Majka 2012. júniusában rukkolt elő 4. stúdióalbumával, amelyen többek között a hatalmas slágert jelentő „Belehalok” is felcsendül. Ettől a munkától kezdve fonódott össze Curtis és Majka karrierje, akik azóta megannyi közös dallal ajándékozták meg közönségüket, valamint számtalan teltházas fellépést élhettek meg együtt. Szombaton hatalmas showra készülnek a fővárosban, ugyanis 13 fúvóssal kiegészülve prezentálják SWING turnéjukat.
Start: 20:00. Helyszín: BOK Csarnok

Összeállította: Hatos Niki


2022. február 21. 12:29

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA