MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Először lép fel a Budapest Parkban A GRUND

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

DÉS LÁSZLÓ. 2024.06.26. SZERDA.
Szerdán nem csupán elhúzza legnagyobb slágereit, de mesél is történetükről Dés László. Igazi kulisszatitkokhoz juthat hozzá a nagyérdemű, az estről pedig így nyilatkozik a kivételes előadó: „Egyedül ülök egy szobában a zongoránál, és írom a dalt. Amikor úgy érzem, megvan, akkor elkezdem felöltöztetni, mindenféle hangszereket képzelek hozzá, hogyan is szólal majd meg, amikor kilépek vele a közönség elé. Aztán muzsikustársaimmal eljátsszuk a dalokat városról városra, koncertről koncertre, ahol csak kíváncsiak ránk. De most valami olyasmivel próbálkozom, amit még sohasem csináltam. Úgy megmutatni a dalaimat, ahogy megszülettek, a maguk egyszerűségében, líraiságában, és együtt a közönséggel megidézni, hogy milyen is az, amikor ülök egy szobában egyedül a zongoránál, és írom a dalt."
Start: 20:00. Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ.


PARNO GRASZT. 2024.06.27. CSÜTÖRTÖK.
Múlt héten rukkolt elő első klipjével a Parno Graszt, ezt a munkát pedig a Budapest Parkban ünnepli meg a formáció. Hamisítatlan cigányzene rázza hát fel a csütörtöki napot, amit eddigi legnagyobb bulijuknak terveznek a banda tagjai. Vendégként a Söndörgő  melegíti be a közönséget.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


SCORPIONS. 2024.06.29. SZOMBAT.
Magyarországra jön az egyik legikonikusabb, legbefolyásosabb hard rock formáció, avagy a Scorpions. A csapat negyven éve adta ki „Love at First Sting” korongját, többek között ez az anyag adja jelenlegi műsoruk vázát. 

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra turnéra indulunk, és alig várjuk, hogy bemutassuk új showunkat a rajongóinknak szerte a világon, a legnagyobb slágereinkkel kiegészítve a legendás Love at First Sting album anyagát! Készüljetek! Gyorsítjuk a tempót, pokoli menet lesz!” – árulta el Klaus Meine. Előttük az Omega Testamentum szántja fel a színpadot.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Aréna.


A GRUND. 2024.06.30. VASÁRNAP.
Először muzsikál a Budapest Parkban a 2017 óta aktív vígszínházi fiúzenekar, avagy A GRUND. A csapatban olyanok bizonyítanak, mint Wunderlich József, Ember Márk, Zoltán Áron, Medveczky Balázs, valamint Fesztbaum Béla zenekarvezető. Műsorukban A Pál utcai fiúk számai mellett több legendás vígszínházi sláger is helyet kap.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.

Az összeállítás június harmadik hetében készült. Ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak. 
Írta, összeállította: Hatos Niki

2024. június 26. 07:39

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA