MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Először ad önálló koncertet hazánkban Dieter Bohlen.

Szükséged lenne még egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre.

ZORÁN. 2023.05.10. SZERDA
Zorán azon legendás előadók közé tartozik, akik a mai napig pont olyan őszinte odaadással énekelnek a kisebb, vidéki helyszíneken, mint az Aréna színpadán. Megbecsült, tehetséges muzsikusokkal érkezik a héten a fővárosba, szerdán ugyanis a Marczibányi Téri Művelődési Központban várja közönségét.
Start: 19:00. Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ.


THY CATAFALQUE, PLATON KAREV. 2023.05.11. CSÜTÖRTÖK.
Mi a közös a Thy Catafalque és a Platon Karataev munkásságában? Bár hangzásviláguk eltér, mindkét produkcióban teret kapnak az archaikus elemek, a természeti képek, és a befelé figyelés. Azonosság még, hogy a csapatok ezen a csütörtökön a Budapest Parkban mozgatják meg a rajongóikat.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL. 2023.05.12. PÉNTEK.
Ganxsta Zoliék nagyon jól tudják, hogy mitől döglik a légy. Ezt pedig pénteken a Barba Negrában is bebizonyítják, ahol a hardcore hip-hopot képviselő Ganxsta Zolee és a Kartel előtt a KGB (Ganxsta Zolee, Big Daddy L, Szösző), valamint a YEWO melegíti be az egybegyűlteket.
Start: 19:00. Helyszín: Barba Negra Red Stage.


LEANDER. 2023.05.13. SZOMBAT.
Exkluzív színházi körülmények között lép színpadra Köteles Leander. Az előadó legismertebb dalait Pejtsik Péter öltöztette nagyzenekari formába, amelyet a Savaria Szimfonikus Zenekar zenészei adnak majd át. A koncert kiemelt vendége zongorán Szebényi Dániel, hegedűn Suha Tamás lesz.
Start: 20:00. Helyszín: Erkel Színház.


GODFATER. 2023.05.13. SZOMBAT.
A godfater. egy igazi szupergroup, hiszen Tibusz mellett olyanok bizonyítanak még benne, mint Szebényi Dani, Mike Gotthard, Kéri Samu, valamint Borlai Gergő. Szombaton többek között a második nagylemezük dalait prezentálják a Barba Negrában, ahol vendégként Lee Olivér csatlakozik hozzájuk.
Start: 19:00. Helyszín: Barba Negra Red Stage


BORBÉLY LÁSZLÓ. 2023.05.13. SZOMBAT.
Természet- és madárrajongóként a különböző madárénekeket műveibe is beleépítette Olivier Messiaen. Monumentális „Madárkatalógus” alkotását világszerte kevesen képesek előadni, hatalmas mázlinkra azonban Borbély László zongoraművész pont ilyen kivételes tehetség. Ezt a komplett kompozíciót szombaton először adja elő hazánkban, mégpedig három részletben (Első rész: 17:00, második fejezet: 19:00, harmadik felvonás: 20:30). A felvonások között Fazekas Gergely zenetörténész, Orbán Zoltán ornitológus szakértő előadását hallgathatja meg a közönség.
Start: 17:00. Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem.


BERECZKI ZOLTÁN. 2023.05.14. VASÁRNAP.
Az Arany- és platinalemezes, Fonogram díjas Bereczki Zoltán zárja a hetet a RaM Colosseumban.  Nagy slágerekkel fűszerezett elektroakusztik koncertje abban is különleges, hogy az első, valamint a második sorában ülő nézők személyesen is találkozhatnak Zoltánnal.
Start: 19:00. Helyszín: RaM Colosseum.


DIETER BOHLEN. 2023.05.14. VASÁRNAP.
Először ad önálló koncertet Magyarországon a Modern Talking frontembere, Dieter Bohlen. Nem is akárhogy, hiszen a Retro Park rendezvényen házigazdaként DJ André szolgáltatja a talpalávalót, de a 4 órás koncertshow során fellép még Lian Ross, Samantha Fox, Ken László, valamint Dolly Roll is.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


Az összeállítás május első hétvégéjén készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. május 10. 06:38

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA