MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Egyetlen alkalomra áll össze SISI és HUNDRED SINS

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

MINIMYST. 2024.07.24. SZERDA.
A Minimyst akusztik estjein főleg duóként, de időnként trióként is működik Mészáros István, Szabó Bálint és Öllős Dávid közreműködésével. Ezek a műsorok két gitárra épülnek, pontosan erre számíthatnak a rajongók szerdán is a K11 Művészeti és Kulturális Központ színpadán.
Start: 20:00. Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ


SISI, HUNDRED SINS. 2024.07.25. CSÜTÖRTÖK.
Egyszeri alkalomra alakult meg a Panel Opera, amelyben Sisi, valamint Hundred Sins szolgáltatják a talpalávalót a Budapest Parkban.
„Hogy mi a különbség a hiphop, az EDM és az opera között? Nagyjából minden. Mi mégis úgy döntöttünk, hogy egy ilyen ellentétekkel teli világban ahelyett, hogy széthúznánk, összekomponáljuk ezen esszenciáinkat. Hiszünk abban, hogy a különbözőségeink nem hátrányként, hanem összehangolva egyenesen inspirációként szolgálhatnak, így hoztunk létre kettőnk stílusából egy egységes, mégis tagolt, nagyon egyedi fúziót. Színpadunk egy olyan svédasztalként szolgál majd, amiről bátran válogathatnak és kedvükre csemegézhetnek közönségünk tagjai. Egy műsor, több felvonás, nagyobb buli. Készen állsz?” – árulta el a Hundred Sisins.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


HOOLIGANS. 2024.06.26. PÉNTEK.
A Parkban festi fel az égre a „Fekete Szivárvány”-t a Hooligans. A banda legújabb korongja szerzeményein túl a legnagyobb, régi slágereket is elhúzza pénteken. Előttük a Fatal Error melegíti be a közönséget. 
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


ARANYAKKORD. 2024.07.27. SZOMBAT.
A 2018-ban alakult Aranyakkord formációt Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) hozta létre. Sajátságos pszichedelikus-akusztikus hangulatukat, Rock’n’Roll rezervátumukat legközelebb szombaton adják át a nagyérdeműnek, amikor műsorukban nem csak már megírt saját dalok, de improvizációk is fokozzák a hangulatot. 
Start: 20:00. Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad.


NOX. 2024.07.27. SZOMBAT.
Gigantikus showműsorra készül a NOX, amelyben akadnak táncosok, grandiózus előadások, és sok-sok meglepetés is. Ez a szombati bulijuk lesz az egyetlen Budapesten, ahol természetesen egytől-egyig felcsendülnek a formáció legnagyobb slágerei.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.

Az összeállítás július második hetében készült. Ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. július 24. 06:35

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA