MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Budapestre érkezik a Thomas Bergersen és Nick Phoenix páros.

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

GODFATER. 2023.09.27. SZERDA.
Kicsivel több mint egy éve alakult meg a Fonogram-díjas szupergroupot jelentő godfater., amelyben olyanok bizonyítanak, mint Tátrai Tibor, Borlai Gergő, Szebényi Dániel, Gotthárd Dániel, Kéri Samuel. A srácok szerdán a Budapest Parkban húzzák el legújabb dalaikat, olyan zseniális vokalista csajok támogatásával, mint Hegedűs Bori, valamint Miviana. A csapat előtt vendégként Aron András & the Black Circle Orchestra szántja fel a színpadot. 
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


TWO STEPS FROM HELL. 2023.09.27. SZERDA.
Szeretnéd végre te is élőben hallani Thomas Bergersen és Nick Phoenix kiváló egyedi kompozícióit? Akkor szerdán a Papp László Budapest Sportarénában a helyed, ahol egészen biztosan felcsendülnek majd a Harry Potter, A Karib-tenger kalózai, valamint a Star trek klasszikusok előzetesei.  Az előadás erőteljes, felemelő zenével és szenvedéllyel borzolja fel az érzelmeket, olyan fantáziavilágokba kalauzol el, ahol bármi megtörténhet.
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Sportaréna.


PUNNANY MASSIF. 2023.09.29. PÉNTEK.
Új lemezével érkezik a Budapest Parkba a 20 éves Punnany Massif. Vendégként
Brenka, valamint Co Lee rázza fel a nagyérdeműt.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


CSILLAGRABLÓK. 2023.09.29. PÉNTEK.
„ABNORMÁLIS” című harmadik albumát mutatja be az Eötvös10 színpadán a Csillagrablók. Hogy mire számíthat a közönség ezen a bulin? A blinkes és 'ploitedes témák mellett komolyabb fémzenés hatásokra is.
Start: 19:00. Helyszín: Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér.


TORNÓCZKY ALL ACCESS. 2023.09.30. SZOMBAT.
Néhány napja már minden digitális zenei platformon, valamint saját webshopjukon keresztül is elérhető a Tornóczky All Access (Tornóczky Feri, Temesi Berci, Nagy Ricsi, Zombori Atus) első nagylemeze „Elkezdték, folytatjuk…” címmel. Az albumról két dalt biztosan ismerhet az élő zenét szerető közönség, ugyanis májusban videóklipet kapott a „Kémia”, majd augusztusban az „Ördög vigye el” is. Az „Elkezdték, folytatjuk…” korong minden szerzeményét közösen, egy próbateremben álmodták meg a zenészek, a számok a végleges formájukat Lombos Marci szövegeivel nyerték el. A dinamikus, energikus, sallangmentes blues-rock zenekar szeptember harmincadikán, szombaton végre élőben is előadja az „Elkezdték, folytatjuk…” teljes anyagát, de nagy példaképek dalaiból is színpadra állítanak egy kisebb, ám annál minőségibb csokrot. A csapat 19:30-tól várja a közönséget az Akvárium Klubban, ahol személyesen is dedikálják lemezüket, pólóikat.
Start: 19:30. Helyszín: Akvárium Klub, Kishall.


ELEFÁNT. 2023.09.30. SZOMBAT.
Elefánttal lebegni az űrben? Igen, lehetséges, ugyanis a zenekar szombaton gigantikus veretéssel búcsúzik a nyártól, ugyanis a több mint 10 éves banda idén
még durvább energiákkal, pogóval és tánccal járja az országot. Előttük
Hiúz, valamint Jules War melegíti be a közönséget.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


ECHO. 2023.09.30. SZOMBAT.
Csíped az ECHO zenekart, valamint a '60-as, '70-es évek slágerlistás számait? Akkor szombaton a Klebelsberg Kultúrkúriában a helyed, ahol Csákó Tamás, Pámer Balázs, Békefi Ferenc, Beöthy Árpád, továbbá Szilvássy Zsolt szolgáltatja a talpalávalót.
Start: 18:00. Helyszín: Klebelsberg Kultúrkúria.

Az összeállítás szeptember harmadik hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. szeptember 27. 08:17

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA