MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Budapestre érkezik a TAKE THAT.

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

TOM MORELLO. 2024.07.01. HÉTFŐ.
Szólóprojektjével érkezik Magyarországra a Rage Against The Machine legendás gitárosa, avagy Tom Morello. Az előadó hétfőn bizonyít a hazai közönség előtt, mégpedig az Akvárium Klub Nagyhalljában.
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, Nagyhall.


TAKE THAT. 2024.07.03. SZERDA.
Sokan vannak, akik több mint harminc éve vágynak rá, hogy Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata, a Take That itthon lépjen fel. Szerdán végre sor kerül erre, ugyanis Gary Barlow, Howard Donald és Mark Owen beveszi a Budapest Park színpadát, ahol sok-sok ikonikus slágert tűznek műsorra, sőt legfrissebb albumukról, a „This is Life” korongról is csendülnek fel szerzemények. Előttük Alfie Catsley és az FLM melegíti be a közönséget.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


HENRI GONZO. 2024.07.03. SZERDA.
Saját szerzeményei mellett aktuális inspirációit és kedvenc dalait is előadja az Akvárium szerdai Terasz buliján Henri Gonzo. A karib származású zenész, előadó többek között a Fran Palermo, valamint a Papírsárkányok produkciókban bizonyít, szólóestjein pedig több nyelven, több hangszeren is lekíséri magát. 
Start: 20:00. Helyszín: Akvárium Klub, Terasz.


BETON.HOFI. 2024.07.05. PÉNTEK.
Pénteken újra a Budapest Parkban várja közönségét Beton.Hofi. Az előadó ezen az estén a „0” dalait játssza el, de felcsendülnek korábbi szerzemények is. Előtte a WAVY rázza fel a nagyérdeműt.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.

Az összeállítás június utolsó hetében készült. Ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2024. július 1. 09:22

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA