MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Budapestre érkezik a Flogging Molly

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre.

KOZMA ORSI. 2023.06.14. SZERDA.
Szereted Kozma Orsi tehetségét? Akkor tarts vele szerdán a K11 Művészeti és Kulturális Központba, ahol eddigi pályafutása fontos állomásait idézi fel Cseke Gábor zongoraművész társaságában. Lesz hát Jazz+Az, de a Cotton Club sláger is, melyeket ráadásként improvizációk és egyéb kísérletezések fűszereznek. 
Start: 20:00. Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ.


A KUTYA VACSORÁJA. 2023.06.14. SZERDA.
Imádsz izgalmas zenei kalandokba keveredni? Akkor a 2003 óta aktív A Kutya Vacsorája stíluskavalkádja pontosan neked szól, hiszen munkásságukban akad rock and roll, triphop, hiphop, postrock, soul, blues, ragga, de dzsessz jegy is. És akkor Lívius dumáiról még nem is beszéltünk. Ezen az estén a csapat negyedik stúdió-albumából, a „Samsara”-ból is kaphatsz ízelítőt.
Start: 20:00. Helyszín: Kobuci.


FLOGGING MOLLY. 2023.06.14. SZERDA.
Utoljára 2009-ben járt nálunk a Flogging Molly. Az ír-amerikai folk-rock hetesfogat ezúttal az Akvárium Klubban várja hazai közönségét, ahol a tánccipődről, a bakancsodról garantáltan leverheted a port. Vendégként a Pet Needs csatlakozik a formációhoz. 
Start: 20:00. Helyszín: Akvárium Klub.


SLAPSTICK, GORG & BENZOL. 2023.06.14. SZERDA.
Rajongod az elektronikát? Akkor az A38 hajó szerdán neked kedveskedik programjával, hiszen a funky, jazz, hiphop jegyeket elektronikával fűszerező Slapstick? lép fel náluk. Egy ideje nincs állandó frontemberük, így vendég előadókkal fűszerezik műsoraikat. Csatlakozik hozzájuk még a MusicMobil első turnéjának egyik részvevője, a GORG & BENZOL is, akik zeneelméleti furcsaságokkal, hektikus váltásokkal, gyomorforgató és szerelmes dalokkal építkeznek. Az az izgalmas bennük, hogy soha nem tudják, merre mennek, de a végére legalább odaérnek.
Start: 19:00. Helyszín: A38 hajó, Tetőterasz.


WELLHELLO. 2023.06.16. PÉNTEK.
Közel tíz éve, 2014-ben alakult meg Fluor Tomi és Diaz közös formációja, a Wellhello. A srácok produkciója pillanatok alatt berobbant a „Rakpart” slágerrel, amelyet azóta megannyi nagysikerű nóta követett. Egyik legfrissebb anyagukat a „Részegen egy rolleren” jelenti, amelyben Papp Szabi vokáljával is találkozhat a nagyérdemű. A Budapest Parkban többször léphettek fel teltház előtt, ahol júniusban immáron 12. alkalommal koncerteznek. Persze, ahogy lenni szokott, idén is rendhagyó koncepcióval készülnek. „Megvan az a pillanat, amikor rájössz, hogy ezt az egészet álmodod és innentől bármi megtörténhet? Vad érzés, nem? A 12. Parkunk is ilyen lesz! Szürreális utazás az álmok világába, ez lesz a júniusi SUPERSHOW!” – áll az esemény leírásában. Vendégként AKC Misi és AKC Kretta csatlakozik hozzájuk.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


NÓTÁR MARY. 2023.06.16. PÉNTEK.
Nótár Mary 2002-ben lett országszerte ismert előadó. Az énekesnő tehetségét azóta kétszer is Fonogram díjjal jutalmazták (2014. - Az év hazai slágerzenei albuma, 2015. - Az év hazai slágerzenei albuma), tavaly pedig pályafutásának 20. jubileumi évfordulója alkalmából nagyzenekaros koncert turnéba kezdett. Pénteken ezzel a zenekarral bizonyít a Barba Negra színpadán.
Start: 20:00. Helyszín: Barba Negra - Red Stage.


JUNKIES. 2023.06.17. SZOMBAT.
Elsőre hihetetlennek tűnik, és bár azóta sok-sok felállásban működtek, de 1993 óta aktív a Junkies punkegyüttes. A csapat egykori zenésze, Riki Church nemrégiben elhunyt, szombaton az ő emlékeinek, dalainak szentelnek egy jókora blokkot Szekeres Andrisék. Előttük 19:00-es kezdettel a Lovecrose szolgáltatja a talpalávalót. 
Start: 19:00. Helyszín: Barba Negra Red Stage


Az összeállítás június hetedikén készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.

Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. június 14. 04:57

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA