MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Budapestre érkezik a FIVE FINGER DEATH PUNCH

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

FIVE FINGER DEATH PUNCH. 2024.07.09. KEDD.
Hazánkban bizonyít a multi-platina eladásokkal rendelkező hard rock zenekar, a FIVE FINGER DEATH PUNCH. A formáció az eredeti tervek szerint a Barba Negrában muzsikálna, ám a hatalmas érdeklődésre való tekintettel végül a Budapest Arénában találkozhat velük a magyar nagyérdemű. Előttük az ICE NINE KILLS szántja fel a színpadot.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Aréna.


SALLAI LÁSZLÓ. 2024.07.10. SZERDA.
Sallai Laci olyan formációk élén állja meg a helyét, mint a Felső Tízezer, a Somersault Boy, a Captain Average, a Galaxisok, vagy éppen a Platon Karataev. Szerdán Laci az elmúlt tíz évének legfontosabb zenei pillanatait sűríti össze a Marczibányi Téri Művelődési Központban 20 órás kezdettel.
Start: 20:00. Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ.


KÖKÉNY ATTILA, RAKONCZAI VIKTOR. 2024.07.13. SZOMBAT.
Kökény Attila egyik legismertebb, legszebb slágerét a „Nincs semmi másom” jelenti, amit Rakonczai Viktor készített az előadó Megasztár utáni első szólólemezére.  A páros 2022-ben újra egymásra talált, duójuk mögött immáron tizenegy tagú nagy zenekar áll. „Ébredés” turnéjuk következő állomására szombaton kerül sor, mégpedig a  Marczibányi Téri Művelődési Központban.
Start: 20:00. Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ.


MAJKA. 2024.07.13. SZOMBAT.
Sokadjára rázza fel a Budapest Park közönségét a 2003 óta aktív Majka. Az előadó előtt ezúttal a Mehringer muzsikál, Majka egyik vendégét pedig Molnár Tomi jelenti, akivel olyan slágereket alkottak meg közösen, mint a „Visszapillantó”, vagy éppen az „Azt beszélik a városban”.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


SZULÁK ANDREA. 2024.07.14. VASÁRNAP.
Nagyzenekaros koncertet ad a RaM-ArT Színházban Szulák Andrea. Műsora vázát a legismertebb Cserháti Zsuzsa, Máté Péter dalok, valamint azok a közismert örökzöld magyar slágerek adják, amelyek az elmúlt harminc évben végigkísérték az életét. Andrea mögött a Gonda Music Band zenél.
Start: 21:00. Helyszín: RaM-ArT Színház.

Az összeállítás július első hetében készült. Ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
írta, összeállította: Hatos Niki


2024. július 9. 07:26

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA