MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Budapesten zárja a nyarat Frenk, a Magashegyi Underground, valamint a Bohemian Betyars

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

FRENK. 2024.08.28. SZERDA.
A hazai zenei szcéna utánozhatatlan alakjai közé tartozik Frenk (Torma Gábor). Az előadó  megannyi hangszeren csodálatosan elboldogul, így többek között dobol, zongorázik, gitározik, miközben énekel. Hol melankolikus, hol vad szerzeményeit legközelebb szerdán adja elő, amikor a Marczibányi Téri Művelődési Központban muzsikál. Ezen a bulin egy szál gitárral csendülnek fel nagy sikerű számai, valamint legújabb szerzeményei egyaránt.
Start: 20:00. Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ.


MAGASHEGYI UNDERGROUND. 2024.08.28. SZERDA.
Az Akvárium Klub utolsó idei teraszos buliját a 2004 óta aktív Magashegyi Underground adja.  Bocskor Bíborka ezúttal duóban szórakoztat, mégpedig Toldi Miklós oldalán. A formáció tavaly adta ki "Egymáshoz rövid az út" albumát, amit mind a közönség, mind a sajtó imádtak. Ezen az estén erről a korongról is felcsendül több remek szerzemény. 
Start: 20:00. Helyszín: Akvárium Klub, Terasz.


BOHEMIAN BETYARS. 2024.08.29. CSÜTÖRTÖK.
A Budapest Parkban rázza fel a hetet a speed-folk-punkot képviselő a Bohemian Betyars. Ezen a csütörtökön igazi örömzenélést, teljes őrültet ígérnek a srácok a főváros ikonikus koncert helyszínén, ahol vendégként a PASO szolgáltatja még a talpalávalót.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


DZSÚDLÓ. 2024.08.30. PÉNTEK.
Nem kérdés, hogy idén is feszes, tempós évet tudhat magáénak Dzsúdló. Az előadó maga mögött hagyott már egy teltházas Arénát, és egy szintén teltházas Parkos bulit, ott volt szinte az összes fesztiválon, augusztus utolsó péntekén pedig méltón zárja le ezt a szép szezont. A közönség ízelítőt kap Dzsúdló hamarosan megjelenő kislemezéből, vendégként pedig Böiler szórakoztatja őket. 
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


WUNDERLICH JÓZSEF. 2024.08.31.SZOMBAT.
A Csili Művelődési Központban várja közönségét a Vígszínház közismert színésze, Wunderlich József. A „Pál utcai fiúk”-ban, „A Padlás”-ban, „A Nagy Gatsby”-ben is nagyot alakító színész 2020 őszén adta ki első önálló albumát „SKIZÓ” címmel, majd ezt követte 2022-ben a „Szívre megy” korong. Wunderlich többek között ezekből a munkákból szemezget, de a francia sanzontól kezdve a musical dalokon át egészen a rockoperáig sokféle műfajban otthonosan mozog még. Igazi kavalkád várható hát ezen a szombaton Pesterzsébeten is.
Start: 18:00. Helyszín: Csili Művelődési Központ.

Az összeállítás augusztus negyedik hetében készült. Ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
írta, összeállította: Hatos Niki


2024. augusztus 28. 07:26

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA