MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Búcsúturnéjával érkezik Budapestre Omara.

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

KODACHROME. 24.10.02. SZERDA.
Akusztik estre vágysz? Akkor szerdán a K11 Művészeti és Kulturális Központ-ban a helyed, ahol a Kodachrome duó, avagy Jobbágy Bence és Méhes Adrián jól ismert dalokat adnak elő, többek között Paul Simon munkássága előtt tisztelegve.
Start: 20:00. Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ.


ДEVA. 24.10.04. PÉNTEK.
Дeva maga írja zenéit, producerel és énekel, sőt a lemezborítókat is saját maga készíti. Különleges, atmoszferikus, lágyan pulzáló muzsikáját ezúttal zenekarral adja elő, mégpedig a Várkert Bazárban.
Start: 19:00. Helyszín: Várkert Bazár.


NOIRA. 24.10.05. SZOMBAT.
Szombaton NOIRA debütáló albumát, avagy a „DELI”-t ünnepelheti meg a modern alternatív és old-school R’n’B-t egyaránt kedvelő közönség.  A tizenkét dalból álló korong ínycsiklandó hangzásélményt nyújt, amit egy öt tagú live formációval mutatnak be a hétvégén a belváros szívében. NOIRÁt gitáron Gyarmati Fanny, basszusgitáron Sárosi Áron, trombitán és szárnykürtön Gáll Barnabás, szaxofonon és fuvolán Erdei Sára, dobon pedig Ferencz László támogatja.
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, Lokál.


OMARA PORTUONDO. 24.10.06. VASÁRNAP.
Különleges koncerttel zárul a hét, ugyanis sor kerül a filin műfaj egyik vezető művészét jelentő Omara búcsúturnéjának kiemelt állomására, mégpedig a Budapest Arénában.
"A Buena Vista Social Club hatalmas ajándék volt számomra, és örökre megváltoztatta az életemet, úgy döntöttem, hogy fiatal maradok, és minden nap tanulok valami újat."- nyilatkozta a Latin Grammy-díjas, Grammy-jelölt Omara. A pesti fellépés során a közönség nemcsak a zenei előadást élvezheti, hanem egy igazi latin ünnepet is, ahol a kubai kultúra és a zene szenvedélye találkozik.  
Start: 19:00. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna.

Az összeállítás szeptember negyedik hetében készült. Ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak. 
írta, összeállította: Hatos Niki


2024. október 2. 08:34

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA