MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Az Akvárium Klubban mutatja be új albumát a Leander Kills

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

LOVASI ANDRÁS. 2024.10.16. SZERDA.
Több, mint harmincöt év dalaiból állít össze egy szép kis csokrot szerdára Lovasi András. A művész a Kispál klasszikusok mellett szólólemezeiről is előad szerzeményeket egy szál gitáros műsorában. A számok között pedig előszeretettel mesél azok születéséről.
Start: 19:00. Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ.


MAJESTIC SOUNDS. 2024.10.18. PÉNTEK.
Balatonboglár, Hévíz és Siófok után Budapestre érkezik a Majestic Sounds orgonahangverseny-sorozat. A programot legközelebb pénteken, a Budapest Belvárosi Szent Mihály-templomban élvezheti a nagyérdemű, ahol többek között a koncert művészeti vezetője, Teleki Miklós Artisjus-díjas orgona- és zongoraművész bizonyít, ugyanakkor a hangversenyeken alkalmanként közreműködik még Ducza Nóra szoprán énekművész, Lozsányi Tamás orgonaművész és Simai László Artisjus- és Emerton-díjas trombitaművész is.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Belvárosi Szent Mihály-templom.


KISS TIBI ÉS AZ ARANYAKKORD.2024.10.18. PÉNTEK.
A 2018 óta aktív Aranyakkord tulajdonképpen egy kísérleti műhely, dalkeltető, játék a zenével és a szöveggel. Kiss Tibi, Vastag Gábor és Gábor Andor pénteken a Klebelsberg Kultúrkúriában ad igazán közvetlen hangulatú szobakoncertet, ahol az improvizációk mellett életművük fontos darabjai és zenei kedvenceik feldolgozásai is fókuszt kapnak.
Start: 19:00. Helyszín: Klebelsberg Kultúrkúria.


LEANDER KILLS. 2024.10.18. PÉNTEK.
Megjelent a Leander Kills hatodik stúdióalbuma, az „Ébredés”. Ezt a munkát mutatják be pénteken az Akvárium Klub Nagyhalljában, ahol többek között a „Csillaggyermek” szerzeményt is felcsendül majd. Köteles Leanderék vendége ezúttal az Avar zenekar lesz, a koncert megvalósítását pedig az NKA támogatja.
Start: 19:00. Helyszín: Akvárium Klub, Nagyhall.


SZULÁK ANDREA, BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA. 2024.10.20. VASÁRNAP.
Hihetetlen, de Magyarország első, professzionális big bandje és a csodálatos hangú díva, Szulák Andrea több mint tizenöt éve járják együtt az országot koncertjeikkel. A produkcióban a közismert dallamok mellett, a swing virtuóz darabjain át, a latin zene feledhetetlen melódiáival bezárólag, a vokális big band irodalom remekművei szerepelnek. Vasárnap ebből kaphat egy ízléses összeállítást a Klauzál Gábor Művelődés Központban összegyűlő közönség.
Start: 18:00. Helyszín: Klauzál Gábor Művelődési Központ.

Az összeállítás október második hetében készült. Ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
írta, összeállította: Hatos Niki


2024. október 16. 05:57

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA