MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: A Budapest Parkban ünnepli 10. születésnapját a Wellhello

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatom, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre a fővárosban.

NIGUN. 2024.09.04. SZERDA.
Hagyományos zsidó vallási zene megfűszerezve kísérletező kortárs jazz jegyekkel. Izgalmasan hangzik? Akkor szerdán a Budapest Music Centerben a helyed, ahol az izraeli Nigun kvartett bizonyít álomszerű hangterekkel és precíz ritmusokkal. A mindössze öt éve aktív produkcióban olyanok szolgáltatják a talaplávalót mint szaxofonon Tom Lev, zongorán Moshe Elmakias, nagybőgőn Opher Schneider, dobon pedig Yosi Levy.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Music Center


HERON LANE. 2024.09.04. SZERDA.
A K11 Művészeti és Kulturális Központban várja közönségét a IV. Szabad a Színpad! könnyűzenei tehetségkutató külön-díjasa, Heron Lanen. Az eklektikus szólóprojektet Horváth Áron gitáros, énekes-dalszerző, multiinstrumentalista álmodta meg, akinek munkásságát olyanok határozzák meg, mint Jeff Buckley, a Radiohead és John Frusciante.  
Start: 20:00. Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ.


AZAHRIAH. 2024.09.06. PÉNTEK.
Lehet szeretni, vagy nem szeretni, de Azahriah-t senkinek nem kell bemutatnunk. A fiatal előadó sikere megkérdőjelezhetetlen, csütörtökön már egészen biztosan megtölti a Budapest Parkot, így kerül sor egy ismétlésre pénteken is.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


EMILIO.  2024.09.06. PÉNTEK.
A Várkert Bazárban zenél a többszörösen Fonogram díjas Emilio. Az előadó idén újra zenekart (Szentkirályi Jani, Sárdi Tamás, Vígh Arnold, Gudics Marcell, Hasenfracz Bernadett, Vincze Fruzsina) alapított, ősztől pedig országjáró turnéra indul. A debütáló bulira a fővárosban kerül sor ezen pénteken. Repertoárjukat új dalok mellett modern hangzást kapott jól ismert slágerek fémjelzik. Az est vendége Radics Gigi, aki duettet is énekel Emilioval.
Start: 20:00. Helyszín: Várkert Bazár.


WELLHELLO. 2024.09.07. SZOMBAT.
Hogy hány szerelmet még el a rakpart? Nem tudjuk, azt viszont igen, hogy a Wellhello debütáló száma alaposan felrázta a 2014-es nyarat. Fluor Tomiék produkciója immáron tíz éves, ezt a jubileumot pedig a Budapest Parkban ünneplik meg szombaton, ahol vendégként a Hősök, valamint az Iceboyz rázza fel az egybegyűlteket.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.

Az összeállítás augusztus harmadik hetében készült. Ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.

írta, összeállította: Hatos Niki


2024. szeptember 4. 08:16

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA