MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Az idei Hangfesztivál díszvendége az L’Acoustics KIVA II hangrendszer

2017 május 20-án ismét összegyűlnek a zenészek, hangosítók, stúdiós szakemberek a Hangáruház udvarán: 16. alkalommal kerül megrendezésre a Hangfesztivál.

A LEGFONTOSABB: fedés lesz, ha esik, ha fúj, ha süt, minden ellen véd!
Hagyományosan pontban 10 órakor kezdődik a program az elengedhetetlen nyitott órával: Zsidei János Zsonó élőben mutat végig egy beállást. Kamerával kivetítik a mozdulatait, így a hátul állók is mindent láthatnak.  A zenekart a Kőbányai Zenesuli adja. A felszerelés hallatán a legfinnyásabbak is elégedetten csettintenek! A PA idén az L’Acoustics KIVA II hangrendszere lesz, oldalanként 5db KIVA II hangdoboz, hozzá 4db 15” mélyláda (L’Acoustics SB15M ), és a szubok szerelmeseinek 2db 18”-es szubdoboz (L’Acoustics KS28 ). Monitor sugárzóknak a szintén ínyenc ultrakönnyű aktív dobozokat installálják a Trevis Audio aktív sorozatából.

Keverőnek ebben az évben az Allen&Heath dLive S osztályából választottak, megspékelve azzal, hogy a bejövő jeleket Dante hálózaton a belső terembe továbbítják, ahol mindenki megkeverheti magának az éppen futó produkciót. Belül szintén Allen&Heath dLive pultja tologatható, és hogy ne legyen panasz a hangzásra, kap két Genelec monitort…
A nagyszínpad további programján szerepel még Jammal & The GrooveTroop, akik szédületes zenét játszanak, nem mindennapi felállásban: öt fúvós, Beatbox, és dob. Nagy Dávid és zenekara már a rockosabb hangzásért felel, amit egy igazi metál követ, a MIRROR zenekar.

A szakma mélyebb bugyrai iránt érdeklődők sem maradnak elmélyülés nélkül. Hyper! Hyper! - mikrofonozási alapok (nem csak) tárgyalótermi installált audiórendszerekhez címmel Zöld Zsolt (Audio-Technica Central Europe) tart demonstrációval egybekötött előadást. Utána egy rendkívül időszerű téma kerül napirendre: Egy nyelvet beszélünk! - Különböző gyártók termékei hálózatba kötve címmel gyakorlatban próbálják ki a berendezéseket. Aki rendet tesz a hálózati zűrzavarban: Tímár Endre (Garry ELECTRONIC).

Basszusgitárosok új és régi EDEN termékekkel ismerkedhetnek Megyaszay István szakszerű tárlatvezetésével és természetesen bemutatójával. A gitárosok új Szent Grálja is górcső alá kerül: Hajdu Zoltán és Vámos Zsolt villantja fel a KEMPER számos jó tulajdonságát.

A Blasius mesterhangszereivel lehet ismerkedni, simogatni, és persze beszélgetni a készítőkkel.

És a legfontosabb: barátkozás, beszélgetés, szakmai diskurzusok a Hangáruház és az Audmax szakértőinek segítségével. Persze nem hiányozhat a legendás töpörtyűkrém, és a serital sem.

Érdemes pontosan érkezni, mert 16:00-kor pontban vége is a Hangfesztiválnak!

A Hangáruház Facebook oldalán online stream-en a fontosabb programok követhetőek: https://www.facebook.com/hangaruhaz/

A legfontosabb infok:
HangFesztivál 2017
2017. május 20. 10:00-16:00
Hangáruház udvar
1107 Budapest X. Fogadó u. 3.
Jelszavunk a régi:
"Egy kis szakma, egy kis szórakozás!"
Programok, további információk, korábbi Hangfesztiválok képei: Klikk ide! (http://www.hangfesztival.hu)


2017. május 11. 15:00

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA