MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Az Eminence bemutatta a Global Standard (GS) sorozatot

Az Eminence a Global Standard (GS) sorozattal bővítette a pro audio hangszórók portfólióját. Az új sorozat hat gitárhangszóróból, négy mélyhangszóróból és hat PA hangszóróból áll – méretüket tekintve 6”-tó 15”-ig – mindegyiküket az első osztályú minőség, kiváló megszólalás és megfizethető ár jellemzi.

Míg a gitárhoz való 12”-os Retro hangszóró klasszikus, kerek vintage hangzást nyújt dús mélyekkel és gazdag, határozott közepekkel, addig a 10”-os és 15”-os nagy Retro basszus hangszórók az amerikai hangzás-ideál felé mutatnak erőteljes mélyekkel, morgós közepekkel és feszes magasakkal. A ferrit mágnessel rendelkező PA hangszórók mérete 6”-tól 15”-ig terjed és a közepestől a nagy teljesítményszintekig alkalmazhatók. A hangzásuk kiegyenlített és tiszta, dús mélyekkel és részletgazdag közepekkel.

A megújult amerikai gyártó a GS sorozattal folytatja a hagyományt a professzionális audió és hangszer piacra készülő legendás OEM típusok kínálatával. Az Amerikában tervezett hangszórók egyszerűen beilleszthetők más gyártók erősítőibe, mint OEM termékek, illetve cserehangszóróként használhatók erősítők és egyéb hangrendszerek javításakor, felújításakor.
 
Részletes ismertető és vásárlás: Eminence Global Standard


2022. február 23. 05:00

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA