MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Az Audio-Technica továbbfejlesztett felhasználói felülettel frissítette Wireless Manager szoftverét

Az Audio-Technica nyilvánosságra hozta Wireless Manager szoftverének 1.1.1-es frissített verzióját, amely már elérhető és szabadon letölthető. A Wireless Manager egy Mac OS/Windows platformokon futó program, mely a távoli konfigurációt, vezérlést, monitorozást, az RF spektrum vizsgálatát és vivőfrekvenciák beállítását teszi lehetővé kompatibilis, Audio-Technica vezeték nélküli eszközök számára. Azon felhasználóknak, akik rendelkeznek a Wireless Managerrel, mely korábban telepítve lett eszközeikre, automatikusan frissülni fog a szoftver.

Az 1.1.1 verzió frissített szolgáltatásai közé tartozik a szoftver könnyebb használhatóságán túl, az elrendezésének és vezérlésének átalakítása, a nézetek görgetéssel történő vezérlése, a már behangolt eszközök jobb láthatósága, frissített és kibővített csatornalista-jelentések, egyéb frissített felhasználói eszközök és kisebb hibajavítások. A szoftver kompatibilis az alábbi operációs rendszerekkel; Microsoft Windows 8.1, 10; macOS High Sierra (10.13-as verzió), macOS Mojave (10.14-es verzió).

Az Audio-Technica Wireless Manager szoftver kompatibilis az összes UHF spektrumban működő vezeték nélküli eszközzel. Audio-Technica 5000-es és 3000-es sorozatú vezeték nélküli rendszerekkel hálózati vezérlés segítségével a szoftver képes koordinálni és irányítani az összes csatlakoztatott rendszert, lehetőséget teremtve azok monitorozását. A szoftver képes kapcsolódni a legújabb 3000-es sorozatú hálózati töltőkhöz és monitorozza is azokat.

A frissített Wireless Manager szoftver letölthető az Audio-Technica weboldaláról: https://eu.audio-technica.com/resources/Wireless_ManagerV1.1.1.zip

A Wireless Managerről bővebben:
A Wireless Manager a hálózatba köthető eszközök széles körű vezérlési és kezelési funkcióit kínálja, három fülre csoportosítva: Eszközlista, Frekvencia-koordináció és Monitorozás. A szoftver Eszközlistája automatikusan felfedezi a csatlakoztatott (kompatibilis) Audio-Technica hardvert, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Audio-Technica és más gyártók vezeték nélküli rendszereivel is kitöltsék az eszközlistát. Az Eszközlista fülön a felhasználók szerkeszthetik/módosíthatják a hálózaton lévő Audio-Technica eszközök adó- és vevőparamétereit, beleértve az offline létrehozott projekteket. Az eszközökhöz címkék rendelhetők a behangolás és monitorozás céljából történő egyszerű szűréshez.
A frekvencia-koordináció funkció az Audio-Technica vezeték nélküli rendszer használóinak hatékony spektrumkezelő eszközöket biztosít, lehetővé téve a valós idejű spektrum-szkennelést a csatlakoztatott, hálózaton lévő vevőkészülékeken keresztül. A spektrumban felhasználható tartományok alapján a Wireless Manager gyors becslést készít a rendelkezésre álló csatornákról, és szabadalmaztatott algoritmussal automatikusan létrehoz egy hatékony, interferencia-mentes csatornatervet, majd ezt az összes csatlakoztatott, hálózati funkciókkal rendelkező Audio-Technica eszközre továbbítja. A felhasználóknak lehetőségük van manuális frekvenciakizárás beállítására, hogy elkerüljék a tiltott frekvenciasávokat és más vezeték nélküli rendszereket, amelyek egy adott helyen működnek.

A Wireless Manager-rel kompatibilis Audio-Technica vezeték nélküli rendszerek esetén a Monitorozás fül lehetővé teszi a csatlakoztatott rendszerek valós idejű monitorozását kiegészítve a lehetőséggel, hogy a megjelenített eszközöket a hozzárendelt címkecsoportok szerint szűrje. A megfigyelt paraméterek között egyebek mellet szerepel az AF, RF jelszint, akkumulátor, átviteli teljesítmény. A Wireless Manager lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy riasztásokat rendeljenek a paraméterek értékeire, például a jelerősségre és az akkumulátor töltöttségi szintjére, és eseménynaplót is kínálnak. A Wireless Manager tartalmaz olyan kiegészítő funkciókat is, mint a bejárási teszt, a maximális egyidejű csatornák számának számítása, vagy a kábelveszteség számítási funkció.

Hunyad Attila
Audmax Kft.


2020. július 18. 11:22

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA