MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Az Ampeg bemutatja az SGT-DI “Minden egyben Basszus Pedált”

Az Ampeg bemutatta az SGT-DI™ előfok és DI pedált, amely a modern basszusgitárosoknak egy teljes felszerelést nyújt egy pedálban.

A kompakt, hordozható és könnyen kezelhető SGT-DI tartalmaz egy továbbfejlesztett Super Grit Technológiás overdrive áramkört, melyben elérhető az ikonikus Ampeg® SVT® és B15 hangzás, emelett egy sokoldalú 3-sávos EQ állítható közepekkel. Ultra-Hi és 3-állású Ultra-Lo kapcsolók, variálható 10:1 kompresszor és egy Aux/Fejhallgató szekció.

Az analóg áramkörön túl, az SGT-Di tartalmazza az első Ampeg IR betöltő/hangfal szimulátort, mely lehetőségek egy új tárházát és a basszushang minden részletet lefedő irányítását kínálja. A zenészek három gyári klasszikus Ampeg hangfalból választhatnak vagy legfeljebb három saját hangfal IR-t tölthetnek be az ingyenes Ampeg IR Loader alkalmazással. 

“Megtesszük a következő lépéseket a jövőbe a tradícionális analóg és modern digitális technológiák kombinációjával ebben a hibrid eszközben” – mondta Dino Monoxelos, az Ampeg termék és marketing managere. “Reményeink szerint, a digitális lehetőségeket, mint például az IR feltöltés, még lojális és régi vágású Ampeg felhasználók is elsajátítják, illetve a fiatalabb zenészek felfedezhetik a lenyűgöző nyitott SVT-t és a B15 meleg és kerek hangzását az analóg SGT™ áramkör-hangzáson keresztül, melyet számos basszusgitáros fogadott bizalmába az elmúlt 70 évben.” 

Akár mélyen tradícionális, úttörő hangzással, vagy valahol a kettő között – az SGT-DI a basszusgitárosok számára azt adja, amire szkségük van az ideális hangzás megteremtéséhez.


Az Ampegről
Az Ampeg a zeneipar számos leginnovatívabb erősítőjét készítette el, beleértve az első basszus kombó erősítőt, az első zengetős gitárerősítőt és a de facto színpadi basszuserősítőt, az SVT-t. Az 1940-es évek óta, az Ampeg egyedileg és gyakran a piacon az elsőként kínált tulajdonságokat és lehetőségeket, melynek eredménye hat U.S. védjegy az Ampeg név alatt. 2019-ben az Ampeg az SVT fennállásának 50. évfordulóját ünnepelte.


2023. április 12. 06:50

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA