MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Ampeg Rocket Bass sorozat

A Rocket Bass sorozat klasszikus Ampeg hangzást és korunknak megfelelő tulajdonságokat hoz a prémium basszus kombók széles választékával. Az Ampeg bemutatta a Rocket Bass® sorozatot, mely 5 erős, de mégis pehelykönnyű basszuserősítő kombóból áll, és széles választékával a kezdőktől a profikig mindenki számára tartalmaz megfelelő modelleket.

„A Rocket Bass bemutatásával, az Ampeg egy iparág-vezető sorozatot mutatott be, amely az utazásuk bármely állomásán lévő zenészek számára kiváló társ.” mondta Dino Monoxelos, az Ampeg Brand Marketing Managere. „Egyszerűbben fogalmazva, meg akartuk tervezni az alapvető basszuskombót, a hangzás és esztétika feláldozása nélkül. A legfontosabb, hogy a Rocket Bass a gyakorló zenész számára lett tervezve, aki nem akarja a színpad-kész megjelenést, turnézásra alkalmas konstrukciót és gyilkos hangzást feladni, csak azért mert egy kombó erősítő praktikusságát választja.”

Az Ampeg felülmúlhatatlan örökséget hasított ki magának az iparágon belül, a teljes-csöves SVT®-vel, ami régóta kötelező az alapvető nagyszínpadi hangzáshoz, és a B-15 Portaflex®-szel, mely azonos hírnévnek örvend a csúcskategóriás hangmérnökök körében – és az új Rocket Bass kombók meghaladják ezt a tradíciót párját ritkító teljesítményükkel, lenyűgöző ’60-as évekbeli megjelenésükkel és robosztus tulajdonságaikkal könnyű és hordozható kivitelben.

Széles körű konfigurációban elérhető, a Rocket Bass erősítő a meglepően erős 30 Wattos RB-108-tól egészen a koncert-kész 500 Wattos RB-210-ig terjed. És a híres nagyobb testvéreikhez hasonlóan, a Rocket Bass kombók a szükséges Ampeg tulajdonságokkal is rendelkeznek, mint 3 sávos EQ, signature Ultra Hi/Ultra Lo kapcsolók (RB-112 és felsőbb modellek esetén) és az új Super Grit Technology™overdrive kör, melyek kombinációja a legendás Ampeg hangzást eredményezi. Továbbá, XLR vonalkimenet (kivéve RB-108), aux bemenet és fejhallgató kimenet biztosítják, hogy a Rocket Bass kombók készek a rockra bármilyen szituációban.

Custom bélelt tokok hímzett Ampeg logóval az RB-112, RB-115 és RB-210 erősítők számára.


Az Ampegről:
Az Ampeg gyártotta a zeneipar néhány leginnovatívabb erősítő termékét, beleértve az első basszuserősítő kombót, az első zengetős gitárerősítőt és a de facto színpadi basszuserősítőt, az SVT-t. Az 1940-es évek óta az Ampeg egyedi és gyakran a piacon elsőként megjelenő tulajdonságokat és előadási lehetőségeket mutatott be, melynek eredménye 6 USA-beli találmány az Ampeg márkanév alatt. Az Ampeg 2019-ben ünnepelte az SVT 50. születésnapját.


2021. április 1. 06:14

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA