MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Alesis Q49 MKII

49 teljes méretű billentyű, a szükséges vezérlőkkel. Ha rád talál a dallam és itt az idő a zenekészítésre, a megfelelő eszközt kell választanod! Az Alesis Q49 MKII egy alapvető tulajdonságokkal rendelkező MIDI kontroller 49 teljes méretű, velocity-érzékeny szintetizátor billentyűvel. Az USB-tápellátással rendelkező MIDI kontrollerrel egyedivé teheted játékodat – oktáv- és transzponáló gombok a teljes skála eléréséhez, pitch bend és modulációs kerék, valamint transzport funkciók biztosítják szoftver munkaállomásod irányítását. Ezen felül sustain pedál bemenet, és egy címezhető tolópotméter is rendelkezésre áll. A Q49 MKII PC, Mac és iOS rendszerekkel is kompatibilis.

Esszenciális vezérlés

Ne pazarold az időd egér-kattintásokkal és gépeléssel. A Q49 MKII karaktert ad előadásodnak. A könnyen hozzáférhető pitch bend és modulációs kerék kifejező játékot kínál, aminek érdekében még sustain pedált is csatlakoztathatsz. A különálló STOP, PLAY, RECORD és irány-gombok teljes vezérlést biztosítanak szoftveredhez. A beépített hangerő-potméterhez bármilyen funkciót hozzárendelhetünk.

Prémium szoftvercsomag

Az Alesis Q49 MKII prémium szoftvercsomaggal érkezik: A Pro Tools a szabványt képviseli a digitális felvételek világában, az MPC Beats pedig olyan produkciós eszközöket kínál, amellyel a legnagyobbak is dolgoznak. Mindkettő professzionális minőségi hangokat és virtuális hangszereket tartalmaz, amelyek bármely kompozícióban helyt állnak. Ha zongorázni tanulnál, vagy csiszolnád tudásod, a Q49 MKII mellé 60 ingyenes Melodics lecke is jár.

Pro Tools | First Alesis Edition – A Pro Tools meghatározta a zene-, a film- és a TV ipart, miközben az egyik legelterjedtebb DAW szoftverré vált zenekészítés, komponálás, utómunka, keverés, sound design és felvétel terén. Az exkluzív Pro Tools | First kiadás az alapvető funkcióit tartalmazza a szoftvernek

MPC Beats – Bármilyen produkciós cél is vezérel, az MPC Beats segít a kezdetekben. A legendás MPC munkafolyamat során hangmintákat szerkeszthetünk, elvégezhetjük a keverést, a beépített szoftver szintetizátorok pedig profi hangzást kínálnak. Az MPC Beats kezeli az AU/VST plugineket is, így kompatibilis a legnépszerűbb virtuális hangszerekkel is.

Vacuum – A Vacuum Classic egy monofón vintage szintetizátor Vacuum Tube Synthesis technológiával. Az elektroncsöves modell hűen idézi meg az analóg korszak készülékeit. Az analóg oszcillátorok, szűrők, görbék és a beépített audio effektek segítségével elmerülhetünk a szubtraktív szintézis világába, és rekreálhatjuk a 70-es és 80-as évek népszerű hangzásait – legyen szó akár basszusokról, padokról vagy egyedi hangeffektekről.

BOOM – A Boom modern kezelőfelülete tisztelgés a múlt legnépszerűbb vintage dobgépei iránt. Boom több híres projektben szerepelt, albumokon és a mozivásznon egyaránt. Napjainkban egyre több zenész és producer bízza hangzásvilágát erre a kiváló dobgépre.

DB-33 – A DB-33 virtuális orgona olyan klasszikusokat imitál, mint pl. a Hammond B3, a forgóhangszóró emuláció pedig csak hab a tortán. A 122 különféle preset a valósághű hangszóró-emuláció mellett csöves túlhajtást is modellez. A forgó-hangszóró külön is használható effektként bármely hangsávon.

Xpand!2 – Az AIR Music Technology Xpand!2 többszólamú munkaállomása négy aktív résszel rendelkezik, mindegyik külön MIDI csatornáról vezérelhető. A zónákra oszthatóság, a keverési lehetőségek, arpeggio, moduláció és egyéb effekt lehetőségek kiválóan alkalmasak az egyes részek testre szabásához. A négy különböző rész egyidejű vezérlésekor fedezhető fel az Xpand!2 igazi ereje: a wavetable- és az FM szintézisen át a hangminta lejátszásig mindent alkalmazhatunk, az AIR Music Tech szakértő sound design csapata pedig több száz előre elkészített patch-et biztosít, hogy azonnal elkezdhessük a játékot az Xpand!2-vel

Melodics – A Melodics egy számítógépes alkalmazás, amellyel a zongorázni, dobolni tanulhatunk, valamint finger drumming technikákat sajátíthatunk el. Akár kezdő, akár haladó játékos vagy, a Melodics leckéi közt megtalálod a neked valót. Regisztráld Alesis Q49 MKII készülékedet a 60 ingyenes Melodics leckéért!

Termékjellemzők:

Bővebb információ: https://www.facebook.com/fullrange.hu valamint https://www.facebook.com/pakoprokft


 

2021. április 17. 03:18

Minden jog fenntartva. 2021 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA