MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Akkumulátoros Bluetooth hangfal az LD-Systemstől

Az LD Systems Roadbuddy 10 Basic elegáns megoldást nyújt beszéd és zene sugárzására útközben. A 10”-os egyedi mélyhangszóróval és 1”-os nyomókamrás magassugárzóval szerelt kétutas hangsugárzó 8 órás üzemidőt biztosító újratölthető akkumulátorral működik, D-osztályú erősítője nagy hatásfokú kapcsolóüzemű tápegységgel és 480 W teljesítménnyel rendelkezik. A beépített Bluetooth lejátszó háttérvilágítású kijelzővel, equalizerrel, USB porttal, valamint SD kártya olvasóval van felszerelve, mp3, wma és wav formátumokat játszik le. A lejátszóhoz infravörös távvezérlőt mellékelnek.

Vezetékes kapcsolathoz a Roadbuddy két combo jack csatlakozóval és független hangerőszabályzóval ellátott csatornát kapott, amelyek vonal és mikrofonszint között kapcsolhatók, valamint sztereó RCA és 3,5 mm-es aux bemenete is van. A vezérlőpanelt magas és mély hangszínszabályzó, visszhang és master hangerő szabályzó egészíti ki.

Az LD Systems Roadbuddy beépített kerekeinek és kihúzható hordozófülének köszönhetően könnyen szállítható. A tetején praktikus tárolóhely található a két mikrofonadónak. A műanyagból készült könnyű láda 35 mm-es hangfalállványt is képes fogadni.

A Roadbuddy 10 Basic megjelenésével már beépített mikrofon nélkül is megvásárolható az LD Systems praktikus hangsugárzója.

• Akkumulátorról működő hangsugárzó megoldás
• Bluetooth lejátszó USB porttal és SD kártya olvasóval
• D-osztályú erősítő 480 W csúcsteljesítménnyel
• 2 combo csatlakozó mikrofon- és vonalbemenethez
• 3,5 mm aux bemenet
• Master szekció kétsávos EQ-val
• Beépített kerekek, kihúzható hordozófül és 35 mm-es állványhüvely

Részletes ismertető és vásárlás: LS-LDRBUD10BASIC


2021. április 18. 12:28

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA