MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Akai Pro MPK249 Black

Kezedben az irányítás! Minden-az-egyben kontrollernek tervezve, Akai Professional MPK249 Black egy kompakt, előadás-központú pad- és billentyűs kontroller, amely mély szoftver-integrációt, fejlett munkamenetet és az ikonikus MPC-sorozat meghatározó technológiáit tartalmazza. Az Akai Pro MPK szériájának minden tagja széleskörűen felszerelt, hogy maradéktalanul vezérelhessük virtuális hangszereinket, effektjeinket, DAW szoftverünket és egyebet. Az MPK249 Black 49 félig súlyozott billentyűvel, aftertouch funkcióval, 16 MPC-stílusú, RGB-háttérvilágítású paddal, 8 hozzárendelhető forgógombbal, és fedélzeti transzport gombokkal szerelt. A forgó- és nyomógombok, valamint a tolópotméterek három- (összesen 24) a padok pedig négy bankban (összesen 64) helyezkednek el. Ezen felül az MPK249 Black USB-tápellátással és plug’n play kapcsolattal bír, akár Mac, akár PC esetén.

Játékra termett

Az MPK249 Black 49 félig súlyozott, teljes méretű prémium billentyűkkel felszerelt, amelyek példa nélküli, természetes játékérzetet biztosítanak. Mindegyik billentyű velocity-érzékeny és aftertouch funkcióval szerelt a dinamikus előadás és felvétel érdekében. Az oktávváltó gombok biztosítják a teljes zenei skála lefedését, így könnyen játszhatóak basszusok, zongora harmóniák, szóló lead-ek és egyebek.

Hamisítatlan MPC funkcionalitás

Klasszikus MPC Note Repeat és MPC Full Level funkciók kerültek beépítésre a további inspiráció érdekében. Az MPK249 Black-kel a zenészek könnyedén alkalmazhatják azokat az MPC produkciós fogásokat és munkafolyamatot, amelyek már évek óta bizonyítottak. Karöltve az arpeggiator funkcióval – állítható felbontás, terjedelem és minta – a felhasználók komplex melodikus ötleteket valósíthatnak meg egyszerűen.

Produkciós szoftver

Az MPK249 Black széleskörű produkciós szoftvercsomaggal kerül a boltokba – a mellékelt Ableton Live Lite és MPC Beats segítségével azonnal elkezdhetjük a munkát. Az Ableton Live Lite egy flexibilis audio/MIDI környezet, amellyel a zenészek és a producerek spontán komponálhatnak, rögzíthetnek, remixelhetnek, improvizálhatnak és szerkeszthetik zenei ötleteiket. Az MPC Beats egy groove/beat produkciós szoftver, amely könnyedén integrálható bármely DAW környezetbe (mint az Ableton Live Lite), vagy futtatható önállóan. A program segítségével 8 pad bankot használhatunk, padonként 4 hangmintával, valamint insert effektekkel.

Virtuális szintetizátorok

Két minőségi virtuális szintetizátor biztosítja a legjobb szintézis-technológiát az MPK249 Black felhasználók számára. Az AIR Music Tech Hybrid 3 egy többcélú virtuális szintetizátor, amely kombinálja a legendás analóg szintik meleg hangzását a futurisztikus, digitális manipuláció lehetőségével. A SONiVOX Twist egy spectral morphing szintézisen alapuló virtuális hangszer, amellyel súlyos hangzást hozhatsz létre egyszerű vezérlőelemek segítségével. Ezekkel a hozzávalókkal az MPK249 Black felhasználók professzionális zenekészítő eszközök birtokába jutnak, ami kiindulási alapja lehet bármely projectnek.

Jellemzők:

-  49 félig súlyozott, teljes méretű billentyű
-  16 MPC pad RGB megvilágítás visszajelzéssel
-  8 hozzárendelhető vezérlő gomb
-  8 hozzárendelhető fader
-  Továbbfejlesztett vezérlőfelület háttérvilágítású LCD kijelzővel
-  USB-MIDI és hagyományos MIDI ki- és bemenetek
-  Teljeskörű transzport- és paraméter vezérlés a zökkenőmentes DAW integrációhoz
-  Pitch bend, modulációs kerék és oktávváltó gombok a dinamikus előadásmódhoz
-  Expression- és sustain pedál bemenetek
-  Széleskörű szoftvercsomag: Ableton Live Lite. Hybrid 3 by AIR Music Tech, SONiVOX Twist 2.0 és Akai Pro MPC Beats

Specifikációk:

-  Billentyűk száma: 49 félig súlyozott, teljes méretű billentyű aftertouch funkcióval
-  Padok: 16 RGB-háttérvilágítású, MPC-stílusú pad, 4 bankban
-  Q-Link vezérlők: 8 forgógomb, 8 fader, 8 háttérvilágításos kapcsoló
-  Számítógép interfész: USB-MIDI és 5-tűs MIDI ki- és bemenetek
-  Oktávok: 10, oktávváltó billentyűk segítségével
-  Arpeggiator: Igen
-  Egyéb vezérlők: MPC Note Repeat, MPS Swing, 16 levels, MPC Full Level, Tap Tempo és Time Division
-  Egyéb bemenetek: (1) 6,35mm TRS expression és (1) 6,35mm TS sustain pedál bemenet
-  Tápellátás: USB porton keresztül, nem szükséges hálózati adapter
-  Méretek: 73,7 x 31,1 x 8,58 cm
-  Tömeg: 5.72 kg

Rendszerkövetelmények:

Mac:
-  1,25 GHz G4/G5 (Intel Mac ajánlott)
-  1 GB RAM (2 GB ajánlott)
-  Mac OS X 10.4.11 (10.5 vagy újabb ajánlott)
-  Szabad USB port

Windows:
-  1,5 GHz Pentium 4 vagy Celeron kompatibilis CPU (többmagos CPU ajánlott)
-  1 GB RAM (2 GB ajánlott)
-  Windows 10, 8, 7
-  ASIO támogatott hangkártya, QuickTime ajánlott
-  Szabad USB port


2022. március 21. 10:14

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA