MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Akai Pro MPC One

Lépj standalone üzemmódba! Az MPC One egy teljes körű zenei produkciós megoldás, amelynek segítségével az ötleteidet végső formába öntheted.

Teljes MPC élmény
A kompakt méret ne tévesszen meg. Az MPC One telis-tele hanganyaggal és szerkesztési lehetőséggel – mindez egy ütős csomagban. Ütemek programozása, szerkesztési műveletek, hangszerek és FX-ek keverése – ezek, és még több funkció biztosítja a kreatív, kompromisszummentes kreatív élményt.

Mindenre kiterjedő vezérlési lehetőségek
Az MPC One valódi produkciós élményt biztosít, bármilyen zenei stílusról is legyen szó. Szerkeszd és trimmeld a hangmintákat a kristálytiszta 7” átmérőjű kijelző segítségével. Alakíts ötleteiden a hozzárendelhető vezérlőelemek segítségével anélkül, hogy különböző menüpontokon belül kelljen navigálni.

Csatlakoztatás a stúdióhoz
Az MPC One szerteágazó csatlakozási lehetőségeinek köszönhetően könnyedén integrálható stúdió környezetbe. USB, MIDI DIN, CV/Gate és 6,3mm-es vonalszintű bemenetek, valamint USB és SD kártya aljzatok állnak a felhasználó rendelkezésére.

Profi performance és produkciós technikák
A kedvenc zenei produkciós technikád könnyedén alkalmazhatod az MPC One segítségével. Tape Stop effekt, Note Repeat a pulzáló hi-hat-ek rögzítéséhez és többfunkciós 16 Level lehetőség csak néhány példa a rengeteg lehetőség közül.

Exkluzív hangminta tartalom
Fedezd fel a több, mint 2GB exkluzív, élvonalbeli kiadók által fémjelzett hangminta mellékletet. A Sample Tools by CR2, a Rawcutz, az F9, Decap, az MSXII Sound Design és az MVP Loops mintái garantálják a kiváló hangzást.

Splice integráció
Készen állsz az új hangok általi inspirációra? Az internet csatlakoztatási lehetőséggel közvetlenül jelentkezhetsz be Splice fiókodba és tölthetsz le friss hangminta csomagokat.

MPC Beats Academy a YouTube-on
Kifejezetten az MPC One megismerését és funkcióinak elsajátítását segítő videósorozat. Minden funkció és tulajdonság bemutatásra kerül, hogy alaposan megismerhesd az MPC One képességeit.

Jellemzők:

Tulajdonságok:

https://fullrange.hu/hu/


2020. június 20. 12:51

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA