MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ACOUSTIC SINGER LIVE LT ERŐSÍTŐ

Professzionális, akusztikus színpadi erősítő, két csatornával, beépített effektekkel és csúcsminőségű Bi-Amp hangzással. A BOSS örömmel mutatja be az AcousticSinger Live LT-t, a népszerű Acoustic Singer erősítősorozat legújabb tagját. Az Acoustic Singer erősítők kategóriájuk legjobb hangzását nyújtják, életteli, részletgazdag megszólalással és számos kreatív eszközzel az élő fellépésekhez. Az Acoustic Singer Live LT ideális mindazok számára, akiknek alapvető színpadi erősítésre van szüksége, gitár-és mikrofoncsatornákkal, független effektekkel, DI csatlakozási lehetőséggel stb.

A csúcsminőségű, jól definiált hangzás egyik titka a kéterősítős felépítés, ezért az Acoustic Singer modellek is ezt a fejlett megközelítést alkalmazzák. Az egyedi mély- és dóm magassugárzó meghajtását független erősítők végzik a lehető legtisztább és legtermészetesebb hangzás eléréséhez. A hangláda precíz konstrukciója még tovább növeli a hang tisztaságát és részletgazdagságát, kiküszöböl minden zavaró rezonanciát és csúcsra járatja a színpadi megszólalást.
 
Az új Acoustic Singer Live LT a sorozat legkompaktabb modellje, nélkülözhetetlen funkciókkal és egyszerű kezelhetőséggel mindazok számára, akiknek nincs szüksége a másik két Acoustic Singer erősítőben megtalálható Looper és Harmony funkcióra. A két erősítő 60 W-os összteljesítménye egyszerű hordozhatósággal párosul, legyen szó próbákról, fellépésekről vagy jammelésről.    
 
A két csatorna prémium minőségű hangzást garantál az akusztikus/elektromos gitárok és énekhang számára, diszkrét analóg bemeneti áramkörrel, független 3-sávos EQ-val, valamint  chorus, delay és reverb effektekkel. A gitárcsatorna BOSS által kifejlesztett Acoustic Resonance effektje fenntartja a természetes hangzást a piezo hangszedővel ellátott színpadi gitárok számára. A mikrofoncsatorna egyetlen érintéssel aktiválható Enhance funkciójával egyszerűen érhetünk el telt, stúdióminőségű énekhangzást a színpadon.
 
Az Acoustic Singer Live LT beépített funkciókkal segíti a gerjedés gyorsa megszűntetését, beleértve egy Phase kapcsolót a gitárcsatornán és egy Notch szűrőt mindkét csatornára. A hátlap számos csatlakoztatási lehetőséget kínál külső erősítőrendszerhez, zenelejátszókhoz, számítógéphez stb.
 
Az Acoustic Singer sorozat másik két modellje - a 120 W-os Acoustic Singer Pro és 60 W-os Acoustic Singer Live -  intelligens Harmony és Loop funkciókkal, kettős DI/line kimenetekkel és további képességekkel egészül ki.

Az Acoustic Singer Lite LT és a többi Acoustic Singer modellel kapcsolatos részletekért, látogassa meg a www.boss.info/hu.
 
---------
 
A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik részlege. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompaktpedálokat, effektprocesszorokat, digitális felvevőket, ritmusgépeket, metronómokat stb. További információkért, látogassa meg a http://www.boss.info/hu oldalt vagy az Önhöz legközelebbi BOSS márkakereskedőt.


2020. február 11. 14:22

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA