MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A ZENÉLÉS ÖRÖME MEGMARAD! A YAMAHA BEMUTATJA AZ ÚJ ARIUS YDP-165, YDP-S55, YDP-145 & YDP-S35 MODELLJEIT.

A Yamaha népszerű ARIUS YDP-sorozata most négy új taggal bővíti az innovatív, kiváló minőségű modellek számát. Az YDP-165, YDP-S55, YDP-145, és az YDP-S35 modellekkel a zenészek és zenerajongók most még újabb lehetőségeket és játékélményt ismerhetnek meg.

TULAJDONSÁGOK MELYEK MINDEN ELŐADÁST KIEMELNEK
Mind a négy új ARIUS modell gazdag, különleges hangzást és autentikus akusztikus zongora játékélményét biztosít. A sok új tulajdonság között található az aprólékosan mintavételezett csúcskategóriás Yamaha CFX zongora hangszín. Mindezekkel a játékosok tapasztalhatják az igazi zongora hihetetlen kifejező hangzását, rezonanciáját és a teljes autentikusságot. Az új modellek a magas és a mély frekvencia tartományban is részletgazdag hangzást nyújtanak, minden darabnak tiszta, kifejező jelentést adnak a legapróbb részletekig.

A ZONGORASZEKRÉNY MELY MAGÁVAL RAGAD
Az YDP-165 és YDP-145 modellek különlegessége az új hangterelő konstrukció mely a hangszer belsejéből a hangszer hátoldalán keresztül vezeti ki a hangot.  Ez a technika lehetővé teszi, hogy természetes háromdimenziós hangzásban legyen része, éppen, mintha egy akusztikus zongora előtt ülne.

BILLENTYŰK A TELJESEBB KONCERTEKÉRT
Mind az YDP-165 & YDP-S55 fokozott kalapácsmechanikás 3 (GH3) billentyűzet 88 billentyűje szintetikus elefántcsont billentyűzet borítással, az YDP-145 & YDP-S35 88 szabvány fokozott kalapácsmechanikás (GHS) billentyűzettel rendelkezik a fekete billentyűk matt borítást kaptak. A zongora autentikus billentésén kívül, mely a mély és a magas tartományban is kiegyenlített, minden modell rendelkezik a korszakalkotó Virtual Resonance Modeling Lite (VRM Lite) technológiával. Ez a tulajdonság teszi az ARIUS modelleket képessé arra, hogy valósághűen adják vissza a kívánt rezonanciát, melyeket csak akkor tapasztalhat, amikor igazi zongorán játszik. Az eredmény a gazdag, változatos hangszín és mélységeket rejtő előadás.

Mindegyik modell rendelkezik a félpedál funkcióval, mellyel autentikusan tudja visszaadni a zongora zengető pedál funkcióját. Az YDP-165/YDP-S55 különlegessége a GH3 billentyűzet, mely zongora billentését és játékérzetét képes visszaadni és lehetővé teszi a repetitív gyors játékot, az autentikus zongorázás élményét.

TÖBB FUNKCIÓ, TÖBB LEHETŐSÉG
Minden ARIUS modell 353 beépített dallal rendelkezik, közöttük 50 klasszikus darab és 303 dal az átfogó gyakorlás, a zene felfedezése érdekében. Teljesen kompatibilisek a Yamaha ingyenes Smart Pianist alkalmazással, melyet miután letöltött és csatlakoztatott a zongorához számos hangszínnel kapcsolatos funkciót tesz elérhetővé. A Piano Room funkcióban rengeteg hangszínnel és rezonanciával kapcsolatos beállítás érhető el. Az új technológia egyik különlegessége az a funkció, mely optimálisan kiegyenlíti, javítja a hangzást és ezzel egy páratlan természetes hatást nyújt. Ez és a Sztereofonikus optimalizáló effekt, képesek visszaadni a zongora tágas zengését és páratlan zongora élményt biztosít, még fejhallgató használata esetében is.

STÍLUSOK SZIMFÓNIÁJA
Minden ARIUS modell a Yamaha legendásan elkötelezett zongora készítés szakértelmével és aprólékos munkával készültek. A kivitelezés az anyag és a stílus tekintetében is minden egyes modell eleganciát varázsol otthonába. Mind az YDP-165 és az YDP-145 modellek a tipikus zongorára jellemző az elegáns vonalvezetés, míg az YDP-S55 és az YDP-S35 zongoraszekrényei keskeny designja könnyen illeszkedik bármely szobába. Minden modell a színek színes választékában érhető el. 

Bővebb információ...


2022. február 11. 17:51

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA