MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Yamaha Drums izgalmas új színnekkel frissíti a Stage Custom Birch dobszetteket

A Yamaha új színeket jelentett be a népszerű Stage Custom Birch dobszettjeihez. Az új színek, melyek tartalmazzák a Deep Blue Sunbrust, Classic White és Matte Surf Green színeket, még több lehetőséget nyújtanak a dobosoknak, hogy a saját személyes stílusukhoz igazítsák a dobszettjeiket.

A Stage Custom Birch dobszett a csúcsminőségű hangjáról és sokoldalúságáról híres, továbbá népszerű választás bármilyen szintű dobosnak. Az új színvariácók hozzáadása tovább növeli a szettek vonzerejét azáltal, hogy szembetűnő színek széles választékát kínálja, melyek vonzzák a tekintetet.

Az új Deep Blue Sunburst szín egy gazdag kék színárnyalattól indul, amely egy sötétebb kékbe olvad a dobok szélén, meglepő és egyedi kinézetet okozva. A Classic White szín vintage-orientált és a korábbi Polar White színopciót váltja. A Classic White dobtestek tiszta, fényes esztétikát és időtlen stílust biztosítanak. Továbbá, a Matte Surf Green szín egy modern megjelenést ad egy tompa zöld tónussal, mely már ismert a Yamaha népszerű Stage Custom Hip sorozatából. Mostantól lehetőség lesz keverni és párosítani a 2 különböző Stage Custom Birch és Stage Custom Hip sorozat dobtestjeit, még tovább tágítva ezáltal a hangzás és a felszerelés lehetőségeit.

Az új Yamaha Stage Custom Birch sorozat az alábbiak szerint alakul:

Alapszett és egyes elemek:

SCB2F5 és SCB0F5:  Raven Black (RBL), Natural Wood (NW), Classic White (CLW), Matte Surf Green (MSG), Deep Blue Sunburst (DBS),  Cranberry (CR), Honey Amber (HA) 

Be Bop Set: SBP8F3:   Raven Black (RBL), Natural Wood (NW), Classic White (CLW), Cranberry (CR),

Stage Custom Hip: SBP0F4H: Raven Black (RBL), Natural Wood (NW), Classic White (CLW), Matte Surf Green (MSG)

Az új sorozat elérhetősége 2023 júniusra várható.

További információ a Yamaha weboldalán, vagy a hivatalos Yamaha kereskedőknél: https://www.yamaha.com/en/

A minták meghallgatásához és megtekintéséhez, kérjük látogasson el a Yamaha Drums csatornáira, ahol videók és képek is megjelennek majd a következő hónapokban.
https://www.youtube.com/@YamahaDrumsEurope
https://www.instagram.com/yamahadrumsofficial/


 

2023. május 9. 06:34

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA