MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A YAMAHA BEMUTATJA AZ ÚJ PSR-E373 ÉS PSR-EW310 HANGSZEREKET

Az új PSR-E373 és PSR-EW310 modellek bemutatásával, a Yamaha ismét magasra tette a lécet a hordozható keyboardok kategóriájában. Mindkét modell hasznos funkciókkal van felszerelve, mint például dinamikus billentyűzet, a teljesen új LSI hanggenerátor, mely bámulatosan sokféle kiváló minőségű hangszínt tartalmaz és a hang minőségét is jelentős mértékben fejlesztették. Akár zenét tanul, akár zenél a PSR-E373 és a PSR-EW310 sok-sok óra zenei élményt, kísérletezési lehetőségeket és felfedezést ígér. A letisztult, kompakt kivitel lehetővé teszi a könnyű szállítást és beállítást, ideális bármilyen alkalom esetén. 

ÚJ HANG– TÖBB LEHETŐSÉG
A PSR-E373 és PSR-EW310 dinamikus billentyűzettel rendelkezik, mely pontosan tükrözi a játékos minden mozdulatát. Attól függően, hogy milyen erősen vagy gyengén üti le a billentyűket a mechanika azonnal reagál és hangosabban, vagy halkabban szólaltatja meg a hangszert. Ez a mechanika nagyobb kontrollt biztosít a dinamika felett, és az autentikus mélységérzet a játékot még kifejezőbbé teszi. Mindkettő tökéletes választás zeneiskolai tanulmányokhoz. A PSR-E373 61, a PSR-EW310 76 billentyűvel rendelkezik. A 15 plusz billentyű lehetővé teszi, hogy játékát tovább fejlessze és összetettebb zenei darabokat is meg tudjon szólaltatni.

A másik fontos tulajdonság az új LSI hanggenerátor, mely hihetetlen kiváló hang és effekt minőséget biztosít.

A hanggenerátor 622 bámulatos hangszínt tartalmaz: gitár, basszusgitár, vonós, szaxofon, trombita, dob, ütős hangszerek, de a klasszikus keyboard hangszerek hangszínei is megtalálhatóak, úgymint zongora és orgona. Játékát tovább gazdagíthatja azzal, hogy két különböző hangszínt egyszerre is megszólaltathat „Dual Voice” módban a teljes billentyűzeten. A lenyűgöző és új Super Articulation Lite Voices képes hangszerek jellegzetes és összetett hangját és megszólaltatását autentikus formában reprodukálni. Ez azt jelenti, hogy a zongora rezonanciájától a gitár húrok rezgésén és torzításán át minden apró részletet valósághűen szólaltatnak meg.

NAGYSZERŰ EFFEKTEK
A PSR-E373 és PSR-EW310 modellekben egy Digitális Jelfeldolgozó „DSP” is található. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy beépített effekteket adjon a zenéjéhez és ezeket játéka során is fel tudja használni. A DSP effekt kiválasztása az effektet automatikusan a fő hangszínhez rendeli.

OKOS ÉS CSATLAKOZIK
A “Smart Chord” opcióval az akkordokat kétféle módon szólaltathatja meg: egy ujjal, vagy a “Multi,” módban, az akkordot alkotó billentyűk lefogásával. Ezzel a különleges funkcióval egyszerű technikával szólaltathat meg akkordokat, melyek még nagyszerűbbé teszik játékát. A PSR-E373 és PSR-EW310 modelleket okoseszközéhez csatlakoztathatja, digitális felvételeket készíthet és segítségével tovább gazdagíthatja játékát. A "Rec'n'Share" egy olyan alkalmazás, mely lehetővé teszi, hogy a kedvenc zenei könyvtárában található dalokhoz audiót és videót vegyen fel, majd ezeket az egész világgal meg is oszthatja. 


2020. szeptember 9. 11:51

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA