MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A YAMAHA BEMUTATJA AZ ÚJ PORTABLE KEYBOARD HANGSZERT, A PSR-F52 MODELLT

Az új PSR-F52-vel, a Yamaha egy sokoldalú keyboard-ot mutat be kezdő zenészek számára. Az első zenélést emlékezetessé teszi a szuper hangminőség, a felhasználó- barát kezelőfelület, és sok olyan funkció, mint a Sound Boost, Panel Sustain, 32-hang polifónia, az ingyenes digitális daloskönyv (Songbook) és sok más lehetőség. Kompakt, robosztus és könnyű kiviteltől a Yamaha PSR-F52 modellt egyszerű szállítani és tárolni. 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ STÍLUSOK ÉS HANGSZÍNEK

A PSR-F52 61 billentyűvel, 144 könnyen használható hangszínnel, benne 41 világzenei hangszínnel, 8 dobfelszereléssel szolgálja az inspiráció teljes kibontakozását. A 158 stíluskíséretben 75 világzenei stílus található és a korábbi modellnél is nagyobb választékot kínál. A zenei stílusok a rock, jazz és az Eurotrance műfajoktól átívelnek az eklektikus globális hangszínekig és ütemekig.

SONGBOOK ÉS MÉG SOK MÁS

A dalok azoknak a kezdő zenészeknek ideálisak, akik a változatos nemzetközi dallamok segítségével szeretnék felfedezni a zene világát. Az ingyen letölthető daloskönyv további lehetőségeket nyújt a gyakorláshoz. A beépített Smart Chord funkció segíti a kezdő zenészeket abban, hogy magabiztosan játszanak, miközben egy teljesen új, élményekkel teli zenei világot fedeznek fel. A PSR-F52 tartalmazza a könnyen használható duo módot, mely középen kettéosztja a billentyűzetet, vagyis ketten is zenélhetnek egyszerre a hangszeren. A PSR-F52 6db ’AA’ elemről is működik, ezáltal még könnyebben megszólaltatható. 


2021. szeptember 23. 06:40

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA