MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Yamaha bemutatja az optimalizált hangosítás biztosító sokoldalú, új DHR és CHR sorozatot

A Yamaha két új taggal bővítette a professzionális hangfalak családját, az aktív DHR és a passzív CHR sorozattal. Mindkét sorozatban három modell biztosítja a sokféle hangosítási feladatok optimalizált ellátását.   A hangfalak a rögzített és a hordozható zenei feladatokban egyaránt megállják helyüket, legyen az szabadtéri, klub, zenés vagy más hasonló rendezvény.

Az új modellek a csúcskategóriás DZR / CZR, és a népszerű egyben kedvezőbb árfekvésű DBR / CBR sorozat között találhatók, melyekben gondosan kiválasztott jelátalakítók, a prémium rétegelt lemez szekrények és a tartós polyurea bevonat a kiváló hangminőséget ötvözi az árkategóriájában páratlan tartóssággal.

Vásárlóink többféle hangfal közül választhatnak és hangfalainkkal még jobb minőségben és pontossággal oldhatják meg a hangosítási feladatokat bármilyen környezetben.

A DHR15 és a CHR15 két utas, 15-” főhangfalak, két szögben választható állvány fogadási lehetőséggel rendelkeznek. Az M10 felfüggesztéssel kiváló teljesítmény érhető el a teljes hangtartományban.

A DHR12M és CHR12M a Yamaha első speciális coaxial 12" lábmonitorjai, pontos, fázis koherens hangképet biztosítanak diszkrét megjelenéssel. A hangfal oldalában található állvány foglalat még sokoldalúbb felhasználást tesz lehetővé, akár mint hordozható, vagy akár, mint fő PA rendszer is alkalmazható.

A rugalmas, két-utas DHR10 és CHR10 a 10” kivitelükkel kiegészítő monitorként a sokoldalú felhasználási lehetőségeket biztosítanak. Ezek a „mindenes” hangfalak forgatható 90º x 60º tölcsérrel rendelkeznek, állványra vagy a beépített felfüggesztésekre helyezhetők vagy az opcionális U- tartó segítségével tulajdonképpen bármilyen alkalmazásuk lehetséges.

Minden DHR modellben megtalálható a csúcsminőségű Class-D erősítő, a sokoldalú ‘in the box’ DSP, könnyen kapcsolható vonal/mikrofon bemenet, a beépített könnyen hozzáférhető két csatornás keverő, a CHR modellekben a kettős NL4 csatlakozók, a továbbfejlesztett DSP, mindezek előkészítve a Yamaha PX és PC-D sorozat beállításaihoz.

„A DHR és CHR sorozat az aktív és passzív hangfalak egy új, innovatív formáját képviselik. Ötvözetét jelentik a speciális alkalmazások optimalizálásának és a csúcskategóriás DZR/CZR és DXRmkII, valamint a költséghatékony DBR/CBR modellek tervezése, fejlesztése és gyártása során szerzett tapasztalatoknak”, nyilatkozta Chihaya ‘Chick’ Hirai a Yamaha PA kereskedelmi és értékesítési igazgatója.

„A hat új modell még több lehetőséget nyújt, költséghatékonyan optimalizálva vásárlóink igényeit, jelentősen erősítve a professzionális audió hangfal rendszereinket.”


2021. szeptember 15. 14:40

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA