MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A YAMAHA bemutatja a CLAVINOVE SPACE kiterjesztett valóság alkalmazást

Az úttörő CLAVINOVA SPACE alkalmazással a Yamaha magasabbra tette az új interaktív mércét a kiterjesztett valóság (AR) használatával, hogy bemutassa, hogyan néznének ki a kiváló prémium digitális zongorák egy ház bármely helységében. Ezzel az interaktív alkalmazással a felhasználók először tudják megjeleníteni és megnézni a CLP-785, CLP795GP illetve a CVP-800 széria minden modelljének elképesztően valósághű képeit bármilyen környezetben.

HASONLÍTSA ÖSSZE, KONFIGURÁLJA, HALLGASSA MEG

A CLAVINOVA SPACE alkalmazás hiper-realisztikus 3D vizualizációkkal támogatja a felhasználókat és első kézből engedi nekik felfedezni, hogy az egyes modellek hogyan integrálódnak a környezetükbe.  A modellek kiválasztása mellett, a felhasználók a színvariációk között is választhatnak, és megnézhetik választásukat különböző nézőpontból a minél élethűbb tapasztalás érdekében. Az egyedi AR érzékelés tapasztalatát tovább gazdagítják az audio és videó bemutatók, melyek éleslátásukkal további tippeket, információkat és tulajdonság áttekintéseket adnak.

OSSZA MEG AZ IZGALMAS ÉLMÉNYT

A beépített megosztási funkcióval, a potenciális Clavinova CLP és Clavinova CVP tulajdonosok feltölthetik a választásuk képeit és zongora konfigutációit a közösségi médiába, vagy elküldhetik barátaiknak, hogy ezáltal ők is részt vehetssenek az izgalmas élményben.

A CLAVINOVA SPACE APP ANDROIDRA és iOS-RE IS ELÉRHETŐ.

Az alkalmazás 2021.08.23-tól elérhető a Google Play és Apple App Store-ban.


2021. szeptember 4. 05:03

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA