MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A YAMAHA BB BASSZUSGITÁR SOROZAT ÚJ SZÍNEI

2017-ben kerültek bevezetésre, a sorozat 40. születésnapjára, a BB professzionális, világszínvonalú basszusgitárok, melyeket mesterembereink készítenek Japánban.

BBP34 ÉS BBP35
2017-ben kerültek bevezetésre, a sorozat 40. születésnapjára, a BB professzionális, világszínvonalú basszusgitárok, melyeket mesterembereink készítenek Japánban. Éger/juhar/éger test, 6 csavaros ferde nyak illesztés, az Initial Response Acceleration (I.R.A.) kezelés felerősíti a rezgések továbbítását az erőteljes rezonancia érdekében. Az 5 részes nyak erőt és stabilitást biztosít, valamint kombinálja a mahagóni melegségét a juhar fényességével. Az egyedileg tekercselt Alnico V pickup-ök valamint a konvertálható hidak és nyergek hangzásbeli rugalmasságot és egyedi érzést biztosítanak. A BB Professzionális basszusgitárok négy (BBP34) és öt (BBP35) húrral is elérhetőek, mostantól 4 színben, beleértve az új Moonlight Blue és Vintage White színeket.

-ÉGER/JUHAR/ÉGER TESTFELÉPÍTÉS
-YGD CUSTOM V7 (ALNICO V) PICKUP
-VINTAGE PLUS HÍD
-6 CSAVAROS FERDEILLESZTÉSŰ NYAK
-5 RÉSZES NYAK
-KÖNNYŰ OPEN-GEAR KULCSOK
-I.R.A. KEZELÉS
-JAPÁN GYÁRTÁS


BB434
A 400-as sorozat folytatja a BB hangszerek tradícióját kiváló minőségű készítésével és egyedi hangzásával, melyek a sorozat 40 éves története során elismerést szereztek. Akár a rózsafa fogólapot vagy a juhar megkülönböztethetően fényes és éles hangját részesíted előnyben, a 6 csavaros ferde illesztésű nyak precíziós érzése és reagálása illetve az egyedileg tekercselt pickup-ök jelenléte és tisztasága  egyaránt inspirálni fognak, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból, amikor szükség van rá.

-TÖMÖR ÉGER TEST
-YGD CUSTOM V5 (ALNICO V) PICKUP
-VINTAGE PLUS LIGHT HÍD
-6 CSAVAROS FERDEILLESZTÉSŰ NYAK
-5 RÉSZES NYAK
-KÖNNYŰ OPEN-GEAR KULCSOK


2023. március 15. 07:57

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA