MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Vocal Designer - Vokálszintézis-bővítő a JUPITER-X és JUPITER-Xm számára

A világ legkifejezőbb hangszere velünk született – az emberi hang. A Vocal Designer segítségével az emberi hang melegségét és kifejezőerejét adhatod hozzá a szintetizált hangokhoz, a személyre szabható beállításokkal pedig egyedi és emlékezetes hangszíneket hozhatsz létre. A Roland nagy múltra tekint vissza az énekszintézis terén, beleértve a híres VP és V-Synth billentyűs hangszereket. A Vocal Designer Model Expansion ennek a technológiának a csúcsát teszi elérhetővé a JUPITER-X és a JUPITER-Xm számára, hogy új hangzásokkal gazdagíthasd zenéidet.

Hibrid emberi szintetizátor

A Vocal Designer segítségével saját hangoddal vezérelheted és modulálhatod a szintetizátor hangjait. Ez olyan túlvilági hangtextúrákat hoz létre, melyek az emberi énekhang ( a modulátor) kifejezőerejét és organikus melegségét ötvözik a szintetizált hanggal vagy egy adott hangszer hangjával (a hordozó). A Vocal Designer 26 különböző algoritmust használ az énekszintézishez, és lehetővé teszi, hogy a hangodat szinte bármilyen elképzelt szintetizátor-hangszínnel összekeverhesd.

Robothang

Ezek azok a hangok, amelyekről a vocoder-ek a legismertebbek. A Vocal Designer tele van klasszikus vocoder hangokkal, amelyekkel úgy szólhatsz, mint egy funky robot a retro jövőből. És ki ne akarná ezt?

Egyszemélyes kórus

Nincs kéznél egy kórus? Semmi probléma. A Vocal Designer intelligens kórusokat és zenekari hangzásokat képes megszólaltatni, melyek az énekhangod minden apró árnyalatát lereagálják.

Egyéni hordozó

Hozz létre új hangzásokat a saját hangod és a minden részletében testre szabható hordozóhang ötvözésével. Bármely ZEN-Core hangszín használható önmagában vagy más hangokkal rétegezve, így elképesztő mennyiségű hangzás létrehozására nyílik lehetőség.

Nem csak énekhanghoz

Neve ellenére a Vocal Designer nem csak az énekhangok számára készült. Mindenféle hang használható modulátorként az analóg audio vagy USB bemeneteken keresztül. Próbálj ki a dobgépeket, gitárokat, szitárokat, elektronikus játékokat, DAW hangsávokat vagy bármit, amit el tud képzelni. Légy kreatív és ereszd szabadjára a fantáziádat!

Még ma énekeltesd meg a szintetizátoraidat.

Az egyik legjobb dolog a Vocal Designer Model Expansion-ban, hogy azonnal elkezdheted használni. Látogasd meg a Roland Cloud-ot, és percek alatt a tiéd lehet.

Bővebb információ...


2021. december 11. 12:46

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA