MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A VI. Interton Egyetemen: Lant Tibor a tanulásról

2017. november 8-9-én kerül megrendezésre a VI. INTERTON Egyetem az Experidance Házban (1148 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.), ahol Lant Tibor a tanulással kapcsolatban tart majd rendkívül érdekesnek ígérkező előadást.

Lant Tibor a következőket írta az előadás témájával kapcsolatban:

A 21. században a technológiák robbanásszerű változását éljük. Míg a 19. században őseink "egy életnek tanultak", ma már tudomásul kell venni azt, hogy egy életen át kell tanulni. Tanulni (akárcsak járni, futni vagy ugrani) kevés kivétellel mindenki tud. Hatékonyan tanulni csak kevesen.

Korunkban egyre inkább jellemző, hogy ha valaki nem tud hatékonyan tanulni, az egyre inkább lemarad, nem tud szert tenni a digitális világban nélkülözhetetlen tudásra, készségekre. Kreatívan nyitottnak és reflektívnek kell lenni az innovációra, érzelmek ügyes kezelésére, jó kapcsolatépítésre és kommunikációs képességekre van szükség. Ezek mind tanulhatók. Meg kell ismerni a hatékony tanulási módszereket, ezek között a grafikus jegyzetelést: ez segít a hatékony memóriakezelést elősegítő vízuális látásmód gyakorlatában, a rendszerben, folyamatokban, algoritmusokban történő gondolkodás fejlesztésében. 

Az előadáson mindezekről, továbbá (sokak számára talán meglepetésként) a kézírás szerepéről részletesen beszélünk majd.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött.

A VI. INTERTON Egyetem programját az alábbi linken tekintheti meg. A program folyamatosan frissül.
http://intertongroup.com/2017/eloadasok

Bővebb információért érdeklődjön az alábbi elérhetőségen!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: intertonegyetem@intertongroup.com  


2017. április 5. 08:18

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA