MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Teddy Queen első nagylemeze

„A nagylemezzel közel 2 éve dolgozunk és mivel életünk első nagylemeze igen nagy mérföldkőként tekintünk rá. 12 dalt tartalmaz a címadó dal pedig a Nekem itt a helyem című szerzemény. A lemez koncepciója a körforgás, hiszen az élet különböző szakaszairól szólnak a dalok egy egységet alkotva.”

2016 óta vállalunk aktív szerepet az erdélyi és magyarországi könnyűzenei palettán. Gyergyószentmiklósról indultunk mára viszont egyre több helyen megfordul a zenekar híre, emiatt egyre növekvő tendenciát mutatnak a minket jellemző számadatok.

Indie rock és alternatív zenei megoldásokkal tűzdelt zenénkben minden benne van, ami az elmúlt években történt velünk. A Teddy-t egy találkozási pontnak tartjuk azon emberek számára, akik szeretnének egy egységet alkotni és közben az indie zene általunk alkotott hullámaiban fürdőzni.

A zenekar három barátból áll, név szerint Csókából, Gegéből és Laciból és igyekszünk fejlődésünk minden mozzanatát megosztani dalok, videóklippek és lemezek formájában. 2 Kislemezt adtunk ki, 2017-ben a Helló kislemezt míg 2019-ben a Nem Szól Rám Senki Kislemezt. 2021 Márciusában tettük közzé első nagylemezünket ‘Nekem Itt A Helyem’ címmel.

A lemez fizikai formátumban (Magyarországon) a Tixa.hu-n lesz elérhető. Erdélyben a Shop and Roll webáruházban lehet majd megrendelni, valamint a MOL benzinkutakon is megvásárolható lesz.

Fogadjátok szeretettel a Viszlát című dalunkat!

https://www.facebook.com/teddyqueenzenekar


 

2021. március 20. 06:29

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA