MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 fülhallgató újrafogalmazza a lehetőségek határait

A Sennheiser többszörösen díjnyertes MOMENTUM-családja új taggal gyarapodott. A MOMENTUM True Wireless 3 új mércét állít a hangminőség, az adaptív zajkioltás (ANC) és a viselési kényelem terén. A kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készült, precízen kidolgozott fülhallgató számos olyan technológiát és funkciót kínál, melyek a hallgatási élményt még magasabb szintre emelik.

„MOMENTUM-sorozatunk termékei folyamatosan újrafogalmazzák a lehetőségek határait” – mondta Frank Foppe, a Sennheiser True Wireless termékekért felelős termékmenedzsere. „A MOMENTUM True Wireless 3 hatalmas örökségre épít.  Jellegzetes Sennheiser hangzásával, TrueResponse technológiájával, újgenerációs adaptív zajkioltásával és még tökéletesebb illeszkedésével az új modell is kiválóan beleillik a MOMENTUM-vérvonalba.”

Kiváló hangzásélmény

Csakúgy, mint elődei, a MOMENTUM True Wireless 3 is kiemelkedő hangminőséget biztosít, ami főként a Sennheiser True Response jelátalakítónak köszönhető. A Németországban gyártott, dinamikus 7 mm-es hangszórók magával ragadó sztereó hangzást kínálnak, gazdag basszussal, természetes közép- és részletgazdag magas-tartománnyal. Az új Sound Personalization funkció egy irányított hallgatási teszten keresztül még tökéletesebb hangzásélményt biztosít: a funkció használatával minden felhasználó egyéni ízléséhez igazíthatja a hangzást. A személyre szabás ezenkívül a Smart Control alkalmazás gyári hangzásprogramjainak és EQ funkciójának használatával még tovább fokozható.

Mivel a MOMENTUM True Wireless 3 mindennapi és főként útközbeni használatra készült, a Sennheiser a fülhallgatót egy továbbfejlesztett adaptív zajkioltás funkcióval is ellátta, amely automatikusan alkalmazkodik a környezet zajszintjéhez. A rendszer a környezeti zaj folyamatosan figyelésével valós időben végzi a zajkioltást. Azok a felhasználók pedig, akik tisztában szeretnének lenni a körülöttük zajló eseményekkel – pl. hogy hallják a pályaudvaron a hangosbemondót – egy gombnyomással kikapcsolhatják a zajszűrést, vagy átkapcsolhatnak Transparency (hangáteresztés) üzemmódba.

A hang és a kép közötti lehető legjobb szinkron biztosítása érdekében a MOMENTUM True Wireless 3 az audiokodekek széles skáláját támogatja, többek között az AAC, SBC és aptX™ adaptív kodeket, amelyek minimálisra csökkentik a késleltetést. Ezenkívül a fülrészek mindegyikében található három-három mikrofon, melyekkel kristálytiszta hívásminőség biztosítható, zökkenőmentes és könnyen követhető videohívásokat téve lehetővé. A MOMENTUM True Wireless 3 egyedi igényekhez igazítható, intuitív érintésvezérlése megkönnyíti az audio funkciók közötti navigációt és a hangasszisztensek elérését.

Egyedi megjelenés és rendkívüli kényelem

A 2022-es Red Dot Formatervezési Díjat nyert, újszerű, stílusos és futurisztikus megjelenésű, ergonomikus kialakítású fülhallgató hosszú távon is kényelmesen viselhető. A MOMENTUM True Wireless 3 csomagja több különböző méretű szilikon fülgumit is tartalmaz, melyeket úgy terveztek, hogy minden formájú és méretű fülhöz illeszkedjenek. Az IPX4-tanúsítvánnyal rendelkező, freccsenésálló burkolattal ellátott MOMENTUM True Wireless 3 szinte bármely kalandra kész. Legyen szó esőben futásról vagy izzasztó edzésekről, az új Sennheiser fülhallgató zordabb körülmények között is kiváló hallgatási élményt nyújt.

Nem számít, merre jársz – a MOMENTUM True Wireless 3 hét órás akku-üzemidejének köszönhetően, amely a tok használatával 28 órára is növelhető, többé nem kell aggódnod azon, hogy találsz-e áramforrást a közelben. A kiváló minőségű tok ugyanis támogatja a vezeték nélküli töltést, a lehető legjobban leegyszerűsítve a folyamatot. 

Bővebb információ...


2022. május 17. 07:11

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA