MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Sennheiser bemutatja a TeamConnect Ceiling 2 TruVoicelift funkcióját

A vállalatok és felsőoktatási intézmények széles körében használt TeamConnect Ceiling 2 mára az üzleti konferenciák és távoktatási célú felhasználások vezető mikrofonmegoldásává nőtte ki magát. A Sennheiser most új fejezetet nyit saját mennyezeti mikrofon-array rendszereinek történelmében.

Egy ingyenes firmware-frissítés révén a TeamConnect Ceiling 2 mostantól a beszédhangosítás központi egységeként szolgál: a TruVoicelift tisztán hallható beszédet biztosít a tantermek, előadótermek és tárgyalótermek számára, számos olyan könnyen vezérelhető funkcióval, amelyek kellemes és tiszta hallgatási élményről gondoskodnak.

„A TeamConnect Ceiling 2 világszerte számos elégedett felhasználót mondhat magáénak, mi pedig feltettük magunknak a kérdést: mi lenne, ha a meglévő technológiát még több dologra tudnák használni?” – mondta Jens Werner, a Sennheiser üzleti kommunikációs részlegének portfólió menedzsere. „Ez volt a legutóbbi szoftverfrissítés alapgondolata, amely a TruVoicelift funkcióval bővítette a TeamConnect Ceiling 2 eszköztárát. Ez a funkció olyan innovatív tulajdonságokkal vértezi fel a mikrofonrendszert, melyek révén a leghátsó sorig bezárólag mindenkinek tökéletes hangzásban lehet része.”

Ingyenes frissítés a termen belüli kristálytiszta hangzásért

A már telepített TeamConnect Ceiling 2 (TCC2) rendszerek esetén a felhasználók egyszerűen a Sennheiser Control Cockpit alkalmazás legújabb verziójában (4.3.0) az ingyenes firmware-frissítés telepítésével (1.6.4) adhatják hozzá a TruVoicelift funkciót.

Az új felhasználók eleve egyszerre két megoldást kapnak kézhez, elégedettségükről pedig a TCC2 által kínált könnyű telepítés, mozgásszabadság és tiszta hangzás gondoskodik. A helyiség méretétől és elrendezésétől függően további TeamConnect Ceiling 2 mikrofonok is telepíthetők a hallgatóság számára. Ezáltal az esetleges higiéniai kockázatok kivédése érdekében teljesen érintésmentes megoldás hozható létre.

A TruVoicelift tökéletesen tiszta hangzásról gondoskodik mind az üzleti, mind az oktatás alkalmazások területén.

Okos funkciók a hallgatóság – és az előadó – még kellemesebb élményéért

A TruVoicelift egy fejlett frekvenciaeltoló algoritmus segítségével működik, amely pár dB extra erősítés hozzáadásával kristálytisztán hallhatóvá teszi az oktató vagy éppen a vezérigazgató hangját. A TruVoicelift ugyanakkor „gerjedésgátló némítás” funkcióval is rendelkezik – ha túl magassá válik a hangerőszint, a TCC 2 a gerjedés megakadályozása érdekében rövid időre elnémul. Az előadók így nyugodtan koncentrálhatnak mondandójukra abban a tudatban, hogy a TeamConnect Ceiling 2 optimális hangzást biztosít hallgatóságuk számára.

Beszédszünetek közben: ha a hangerő nem ér el egy előre meghatározott határértéket, egy zajkapu lép működésbe, amely a háttérzaj felerősítésének megakadályozása érdekében elnémítja a TeamConnect Ceiling 2-t.

A TruVoicelift beállításai a Sennheiser Control Cockpit alkalmazáson keresztül kényelmesen vezérelhetők. Az alkalmazás segítségével könnyedén létrehozhatsz ún. „prioritási zónákat”, vagyis olyan területeket, ahonnan a hangot leginkább fel kívánod erősíteni. Ez bármely olyan esetben kapóra jöhet, amikor a hang egy meghatározott helyről, például egy előadóterem elülső területéről érkezik. Ugyancsak elvégezheted egyes „zónák haladó szintű kizárását” is, vagyis célzottan megjelölheted és kizárhatod a nemkívánatos zajforrásokat (pl. klíma- vagy szellőzőberendezések).

Az ingyenes Sennheiser Control Cockpit szoftver segítségével prioritási zónákat határozhatsz meg, hogy a rendszer az előadó beszédhangját erősítse fel (zöld = kiválasztott prioritási zóna)

Jens Werner így foglalta össze: „A TCC2 ingyenes frissítésével elérhető TruVoicelift funkció új képességekkel vértezi fel a konferenciák lebonyolítását segítő mikrofon-array rendszert, új távlatokat nyitva a felhasználási lehetőségek terén mind a vállalatok, mind az oktatási intézmények számára. A TruVoicelift segítségével a termekben kellemes hangerőszint hozható létre, miközben az előadók biztosak lehetnek afelől, hogy minden egyes szavuk a teljes előadóteremben tökéletesen érthető marad.”

Hasznos hivatkozások:
Sennheiser Control Cockpit frissítés (4.3.0)
TeamConnect Ceiling 2 firmware-frissítés (1.6.4)

Related Posts:
1. A konferenciabeszélgetések új távlatai: A Sennheiser bemutatja a TeamConnect Ceiling rendszert
2. Hamarosan kapható a Sennheiser TeamConnect Ceiling 2
3. Hogy rengette meg alapjaiban tárgyalási szokásainkat a világjárvány?
4. Csapatmunka a fizikai távolságtartás idején



2021. április 4. 05:10

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA