MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A D&B AUDIOTECHNIK új hangsugárzója telepített rendszerekhez

A 24S és a 24S-D szélessávú hangsugárzók klubok, egyházi intézmények, többcélú termek és sport létesítmények piacát célozza meg.

Az xS -sorozat legújabb tagjai a mindennapos használat igénybevételére lettek tervezve. A hangsugárzókat rugalmasságuk ideális választássá teszi olyan helyzetekben, ahol line array rendszer a terem méretei miatt nem jöhet szóba. Az új 21S-SUB kitűnő kiegészítő a szélessávú hangsugárzókhoz, ha mélyhangokra is szükség van.


d&b

Az 1981-ben alapított német d&b audiotechnik hangsugárzó rendszerek és a hozzájuk tartozó processzoros végerősítők illetve modellező szoftver gyártásával foglalkozik. 

A három évtizede dinamikusan fejlődő d&b audiotechnik termékeit - installációs és mobil hangrendszerként - világszerte alkalmazzák színházi előadások, musicalek, könnyűzenei koncertek, szórakozóhelyek valamint konferenciák hangosítására egyaránt. 

Felső kategóriás termékeiket a kiváló minőségű hangvisszaadás, a németes precizitás, megbízhatóság és a megkérdőjelezhetetlen minőség jellemzik. A prémium kategóriában mára nemzetközileg is vezető vállalkozás sikereit a folyamatos technológiai fejlesztéseknek és szigorú minőségpolitikájának is köszönheti. 

Az d&b audiotechnik eszközeit 2012 óta, kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon az INTERTON Group. http://intertongroup.com/


 

 

2016. december 23. 06:57

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA