MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

44S – A LÁTVÁNYOSAN LÁTHATATLAN, BEÉPÍTHETŐ HANGSUGÁRZÓ

A d&b audiotechnik termékpalettájának installáció specifikus xS szériája új taggal bővült. Felmerül bennünk, hogy persze, láttunk már ilyet és valószínűleg csak egy újabb és nagyobb termék került be a portfólióba. Ez mind igaz is lehetne, ám tudjuk, amikor a német gyártó előrukkol valamivel, abban van némi csavar is. Ez esetben pedig a 44S hangsugárzóhoz tartozó kiegészítőkben rejlik a turpisság.

Az opcionális tartozékoknak köszönhetően olyan helyekre is beszerelhető a hangsugárzó, ahová más típus nem férne el. Lépcsőfokokba, karzat alatti szűk helyekre, előszínpad falára, díszletelemekbe vagy akár kiállítási standokba, álmennyezetekbe. A beépítőkeretnek köszönhetően az illesztendő felülettel egy síkban is beszerelhető. A dobozon belül pedig +/- 20 fokban, 5 fokonként dönthetjük a hangsugárzót függőleges, vagy vízszintes irányban.


Persze önmagában, mindenféle tartozék nélkül is sokat tud a passzív, kétutas, két darab 4,5”-es hangszóróval és 1,25”-es magas sugárzóval szerelt hangsugárzó. Különleges, középfrekvenciákban megjelenő karaktere jó beszédérthetőséget és tiszta hangképet eredményez. 90 x 30 fokos lesugárzásának köszönhetően jól alkalmazható közeltéri hangforrásként. Amennyiben egy kompakt hangrendszer fő elemeként szeretnénk használni Bi8-SUB, 12S-SUB vagy E12X-SUB típusok egyikével kiegészítve is megállja a helyét.

A d&b audiotechnik eszközök kizárólagos magyarországi forgalmazója az INTERTON Group.


2021. március 18. 08:38

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA